Týždenník - Letný úpek

Windows 10 sa blíži, ďalšie remastre vychádzajú a my sa pečieme.

pridal saver 19.7.2015 o 21:31 pod hry
Týždenník - Letný úpek

HRY > NOVINKY >

Windows 10 sa blíži, ďalšie remastre vychádzajú a my sa pečieme. Asi takto môžeme zhrnúť aktuálny týždeň, v ktorom sa toho veľa neudialo, len z God of War 3 remastru vznikol čistý port s minimálnymi vylepšeniami oproti PS3, Godzilla pre zmenu pripomenula PS2 grafiku a Commodore pripomenul, že kedysi existoval, a to vydaním mobilu s emulátormi. Bethesda nám novým videom naznačila, čo môžeme čakať.

Okrem toho sme si zhrnuli ešte niekoľko pozostatkov z ComicConu ako napríklad cosplaye, k tomu Forza Horizon 2 dostala dve Porsche autá zadarmo, vyšlo Prototype Bundle oboch hier pre Xbox One a PS4, o ktorom autori prakticky ani neinformovali. Ubisoft pridal hodinu z Assassins Creed Syndicate a ohlásený bol aj Bus Simulator 15. Ozval sa aj Warner Bros., ktorý naplánoval patch pre PC verziu Batmana na august, kde by mal opraviť minimálne tie najväčšie chyby. Pekný trailer ukázali autori Total War, ktorí už usilovne pracujú na Warhammer pokračovaní série.

Pekne svoju novú hru začal opisovať autor Assassins Creed série, ktorý nás v epizodickej sérii Ancestors prevedie históriou ľudstva a to v príbehu jednej rodiny od opíc v dobe kamennej až po dnešok. Celé to bude postavené na RPG prvkoch, ktorými budeme rodinu formovať. Ako príklad uviedol možnosť previesť rodinu z opice až po kráľovnú Anglicka. Aj keď nepotvrdil, či táto možnosť bude aj v hre. Svoju formu evolúcie ukázala aj FIFA 16.

Spísali sme si dojmy z plastelínovky Amikrog, manažovali sme Sagana v Pro Cycling Manager 15, pozreli sme sa na filmovú hru Her Story, ako aj Red Solstice a Kingdom Wars 2 Battles , dodali sme dojmy z drogového mestečka We Happy Few a priniesli sme aj rozhovor s tvorcom This War of Mine. Nová videorecenzia, ktorá obohatila našu zbierku, je Project CARS.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19925)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk