Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy

Turn 10 približuje Forza Motorsport 6 a presnejšie dva hlavné prídavky, ktoré doplnia sériu. Ale dopĺňa k ním aj nové trate a prídavok online líg.

pridal saver 5.8.2015 o 8:20 pod hry
Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy

HRY > NOVINKY >

Turn 10 približuje Forza Motorsport 6 a to dva hlavné prídavky, ktoré doplnia sériu. A teda noc a deň, kde konečne pribudnú nočné jazdy a aj jazdy počas dažďa. Špeciálna na dážď a vodu sa sústredili pri simulácii, kde sa auto bude náležite správať nie len na mokrom povrchu, ale aj pri prechádzaní 3D kaluží. Nakoniec vďaka optimalizáciám toto všetko zvládli v 1080p a 60 fps.

Popri tomto predstavuje firma aj štyri nové trate do hry a to Sonoma Raceway, Hockenheim, Monza a Circuit of the Americas, ako aj nový prídavok Online líg. Budú to súťažné ligy, v ktorých sú hráči rozdelení do podľa svojich schopností a budú súťažiť v pravidelne naplánovaných pretekoch. Preteky budú vždy otvorené len v určité časti dňa a napríklad B-éčková liga bude otvorené len 4 hodiny počas dňa počas celého týždňa. Po týždni sa to zmení na inú ligu, s inými autami a traťou. Podľa výsledkov budú hráči získavať body a postupovať v rebríčku, ktorý bude uzatvorený po skončení danej ligy. Ligy budú mať rôzne zamerania a autori už teraz plánujú napríklad víkendové preteky podľa podľa skutočných šampionátov vo svete.

Hráči budú delení aj do Divízii a to podľa svojho skillu, kde všetci hráči budú začínať v najnižšej a postupne sa vylepšovať do divízie náležiacej ich schopnostiam. K tomu budú rozdelení aj podľa tvojho temperamentu a napríklad tak čisto jazdiaci hráči budú v pretekoch párovaní k sebe, zatiaľ čo kontaktní hráči sa spoja so svojimi deštrukčnými priateľmi.

Nakoniec do hry príde aj Spectate mod, v ktorom budete môcť sledovať multiplayerové preteky. Budete sa môcť prepínať medzi kamerami, hráčmi, a sledovať aj telemetriu.

Titul čakáme 15. septembra na Xbox One.





Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy  Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy  Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy
Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy  Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy  Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy
Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy  Forza Motorsport 6 ukazuje dážď a noc, ohlasuje ligy
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk