YouTube Gaming spustený

YouTube spustil svoju konkurenciu pre Twitch. Odteraz sa ľahko dostanete k obrovskému množstvu videí a prehľadu aktuálneho živého vysielania. Until Dawn nechýba.

pridal roberto 27.8.2015 o 15:02 pod hry
YouTube Gaming spustený

HRY > NOVINKY >

YouTube práve spustilo svojho priameho konkurenta pre Twitch. Ak ste doteraz po videách a herných kanáloch zdĺhavo pátrali, teraz nájdete všetko na jednej webovej stránke alebo v mobilnej aplikácii.

Záujem o sledovanie herných videí rastie a iba minulý týždeň prišla informácia, že herne zameranú službu Twitch v jednu chvíľu sledovali 2 milióny divákov. To je veľmi pekné číslo a herný nadšenci sú už jednoznačne nezanedbateľnou skupinou aj pre gigantov ako Google a Amazon. Google vlastniaci YouTube sa vlani pokúsil kúpiť aj Twitch, ale ten nakoniec skončil v rukách konkurenčného Amazonu, ktorý zaň ochotne zaplatil $970 miliónov. Google sa však hráčov nevzdá a práve preto otvoril YouTube Gaming.

Na webstránke sa okamžite dostanete do služby s YouTube videami venovanými hrám. Do vyhľadávača stačí napísať meno hry, na ktorú ste práve zvedaví a automaticky vám bude ponúknutá celá jej karta. Platí to aj u nedokončených hier ako Total War: Arena či pred pár dňami vydanú PS4 exkluzivite Until Dawn. A aby ste nabudúce nestrácali čas, rovno si môžete hru pridať medzi obľúbené.

Na karte hry nechýba stručný popis a ponuka veľkého, veľkého množstva videí od rôznych autorov. Oddelenú priehradku majú aktuálne livestreamy. To opäť platí napríklad aj pre Until Dawn, ktorý dostal na Twitchi obmedzenia pre záznamy. Ďalšími priehradkami sú Let's Play, recenzie a zmes všetkých najpopulárnejších videí venovaných tejto hre. Vpravo nájdete možnosť importu svojich obľúbených kanálov a možnosť nahrať vlastné video či spustiť vlastný livestream. Čo zatiaľ chýba, je rozdelenie videí podľa krajiny pôvodu, ale môžete si aspoň importovať svoje obľúbené české a slovenské herné kanály.





Páči sa mi!

Zaradené pod: youtube, MY






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20040)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk