Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle

Z obliehania pevností sa vykľul PvP mód, v ktorom sa dva tímy dostávajú na bojisko s troma cestičkami a obrannými vežami.

pridal roberto 16.9.2015 o 20:29 pod hry
Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle

HRY > NOVINKY >

Zo Stronghold Siege aktualizácie MMORPG Neverwinter sa vykľulo niečo trochu iné, než sme po oznámení očakávali. Gameplay trailer ukázal, že gildy sa stretnú v boji na mape evidentne inšpirovanej MOBA hrami.

Každá gilda môže mimo boja vylepšovať svoje sídlo/pevnosť, pričom pevnosť a jej okolie aj s postavenými budovami sa prenesú na PvP mapu. Po spojení pozemkov ľubovoľných dvoch pevností vznikne jedna veľká PvP mapa s troma chránenými cestičkami, riekou tečúcou stredom mapy a pevnosťami na okrajoch. Namiesto malých tímov sa ale boja zúčastňuje 20 zástupcov každej gildy, teda až 40 hráčov na jednej mape. Cieľ každej gildy je však jednoduchý - preraziť cez minimálne jednu cestičku a zničiť pevnosť nepriateľského tímu.

Na každej ceste sa nachádzajú dve zásobovacie centrá, jedno na území každej gildy. Z tohto centra sú posielané zásielky surovín do obranných veží, ale zásoby môžu mať aj iné využitie - posilnenie pevnosti, posilnenie obrany centier, opravenie zajatých zásobovacích centier na nepriateľovej strane mapy, postavenie obranných balíst a útočných katapultov a ich zásobovanie muníciou. Ďalšie zásoby môžu byť generované budovami vystavanými gildou okolo svojej pevnosti i zabíjaním nepriateľských NPC.

Veže strážiace cestičky si gilda stavia sama a momentálne si môže vybrať medzi vežou s viacerými lukostrelcami a magickou vežou. Lukostrelci sú rýchlejší a môžu útočiť na niekoľko nepriateľov súčasne, pokým útok magickej veže dáva plošné zranenie. Neskôr môžu pribudnúť ďalšie typy veží. Samotné veže sú nezraniteľné, ale prestanú strieľať po obsadení zásobovacieho centra cestičky, ktorú majú chrániť.

Hráči bez valného záujmu o PvP sa môžu počas zápasu venovať zbieraniu zásob, výstavbe balíst, lovu golemov potulujúcich sa v okolí, eskortu vlastných inžinierov i prepadávaniu inžinierov súperovho tímu. Nečlenovia gildy sa môžu do boja zapojiť ako žoldnieri s rovnakým nárokom na odmenu za víťazný boj ako jej členovia. K odmenám patria aj Banners of the Fallen vymeniteľné za high-end gear a zdroje na ďalšie vylepšovanie pevností a jej okolia.





Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle  Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle  Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle
Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle  Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle  Aj Neverwinter si už môžete zahrať v MOBA štýle
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk