Blizzard: Či bude Warcraft 4 alebo nová RTS záleží na hráčoch

Aj keď sa teraz Blizzard zameriava na už oznámené hry, to na čom budú robiť v budúcnosti záleží od toho, čo budú chcieť hráči

pridal play3man 9.11.2015 o 6:33 pod hry
Blizzard: Či bude Warcraft 4 alebo nová RTS záleží na hráčoch

HRY > NOVINKY >

Koniec minulého týždňa patril Blizzconu, kde nám Blizzard oznámil hneď niekoľko noviniek a, samozrejme, odhalil tiež trailer pre film Warcraft. Práve táto značka z pohľadu klasickej RTS série však nedostáva od Blizzardu dostatočnú pozornosť. Otázne však je, či sa vôbec ešte niekedy pustia do vývoja ďalšieho dielu, prípadne aj pokračovania StarCraft. Každopádne, práve vedúci vývoja StarCraft série, Tim Morten, sa počas Blizzconu rozpovedal o ďalších dieloch v rozhovore so serverom GameSpot.

Podľa jeho slov sa ďalšie hry z RTS žánru môžu dočkať pokračovania niekedy v budúcnosti, no či sa tak aj skutočne stane záleží len na hráčoch. Ak budú vidieť, že hráči o ďalšie hry majú záujem, prípadným pokračovaniam sa nebránia.

"Dnes vám môžem povedať, že naše aktuálne zameranie je stopercentne na obsah, ktorý sme oznámili tu na akcii. Čo má však pre nás pripravená budúcnosť záleží na tom, čo budeme počuť od hráčov. Milujeme RTS žáner. Svet StarCraft je úžasný, svet Warcraftu má očividne omnoho viac príbehov, ktoré môžu byť ešte vyrozprávané. Sú tu nové značky Blizzardu, čiže je tu potenciál na vytvorenie kompletne nových príbehov. Chceli by sme počuť od našich hráčov, čo by sa im páčilo, no ako tím sme boli v súčasnosti tak zaneprázdnení dokončovaním Legacy of the Void, že sme nemali príležitosť robiť nejaké rozhodnutia"

Morten taktiež dodal, že práve predaje Legacy of the Void môžu poslúžiť ako určitý prieskum trhu, a teda dopomôcť pri rozhodovaní, či sa budú radšej zameriavať na vývoj práve takéhoto obsahu, alebo skôr na iný typ hier.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk