Týždenník - Posledné veľké hry a akcie tento rok

Tento týždeň nám obohatili The Game Awards ocenenia, ako a aj Playstation Experience event a vyšli aj posledné veľké tohtoročné hry ako Just Cause 3 alebo Xenoblade Chronicles X

pridal saver 6.12.2015 o 22:16 pod hry
Týždenník - Posledné veľké hry a akcie tento rok

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám obohatili The Game Awards ocenenia, ako a aj Playstation Experience event. Obe akcie priniesli nové trailery, aj keď len poskromne noviniek. Špeciálne potešili trailery z Quantum Break a Uncharted, aj keď pri Uncharted si dali zvláštny cieľ ukazovať len prestrihové scény. Priniesli hneď dva, jeden na Game Awards a dva na PSX, prvý si môžete pozrieť tu a druhý sme priložili.

Zo zaujímavých vecí sa nám ukázal aj Dying Light so svojou expanziou Following, ukázal sa nový King of Fighters, podobne ďalšia bojovka Street Fighter V predstavila svoje mikrotransakcie a ukázal sa aj UFC2.  Epic odhalil svoju akčnú MOBA hru Paragon,  no zároveň prekvapil aj vydaním Shadow Complex Remastered na PC, a to zadarmo. Hra vyjde aj na konzoly niekedy budúci rok.

Čo sa týka samotných ocenení The Game Awards, tam vyhral Zaklínač 3, viac cien získal aj MGS V, Rocket League alebo Her Story. Popritom bola potvrdená Xbox One verzia Rocket League, menšia séria Walking Dead Michonne, Rise of the Tomb Raider ukázal svoju expanziu Baba Yaga, ktorá nás zavedie do začarovaného lesa. Presnejšie halucinogénnymi hubami zarasteného lesa, po ktorom sa prechádza domček na stračej nôžke.

Tento týždeň bol aj zvláštny pre Half Life značku, kde nám jeden z vývojárov Epizódy 4 priniesol obrázky a zároveň sa objavil Half Life 3 v databáze Steamu. Čo nám síce nič nehovorí, ale ako informácia je to zaujímavé.  Plus v databáze sa objavili aj tituly ako Journey, Everybody’s Gone to the Rapture, DARK SOULS III, Rise of the Tomb Raider (Pre-Purchase), FF X/X-2 HD Remaster, FF VI a aj Bad Rats Show. Pridaný bol Flatout 4, Tasmanian Tiger 3, Steins;Gate a Danganronpa 1 a 2. A keď sme pri nových tituloch, začalo sa šepkať o Battlefield 5, ktorý by mohol byť postavený do budúcnosti do Japonska.

Zo Sony prezentačky tu napríklad prvý trailer na Ni No Kuni 2 a aj  súhrn  predstavených VR titulov, čo boli hlavne menšie a jednoduchšie veci a z nových tam vidíme napríklad Ace Combat pre VR, lietanie vtákov od Ubisoftu alebo golf s robotmi. Zaujímavejšia bola prezentácia Far Cry Primal na The Game Awards, kde nám Ubisoft predstavil nové možnosti série a to ovládanie zvierat.

Okrem toho sme mali aj ukážku z Final Fantasy VII remaku, dozvedeli sme sa viac o pripravovanom Hitmanovi. Bližšie sa ukázal aj Dark Souls III a aj VR projekt Chernobyl. V krátkej ukážke sa predstavil aj Quantum Break.

Tento týždeň vyšli aj posledné veľké tohtoročné hry a to Just Cause 3, ktorý v recenziách končil rozmanito a podľa toho ako komu padol otvorený sandboxový štýl hry, Xenoblade Chronicles X išiel vysoko, aj keď sa recenzenti nevedeli dohodnúť, či je príbeh dobrý alebo zlý.

Z hardvéru sme sa pozreli na PC zo,stavu za 500 eur a následne sme si to rozšírili na 1000 eur, kde sme ponúkli niekoľko zostáv so slabšími ale aj slušnými kartami.  A ak by ste chceli hardvér aj vyhrať, pripravili sme veľkú súťaž k nášmu Nextgen Expo eventu, kde sa dá vybrať notebook, Xbox One konzola, alebo PS4 konzola a veľa ďalšieho.

Priniesli sme recenziu a aj videorecenziu na Star Wars Battlefront, pozreli sme sa na Civilization Beyond Earth expanziu, rally WRC 5, kooperatívny stealth titul Clandestine, nový Pinball FX2 Balls of Glory a pridali sme si aj hardvér a to Nvidia Shield K1 tablet, ktorý je najlepším herným tabletom.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk