Unikli prvé obrázky novej verzie Google Glass

Google o novej verzii okuliarov Glass mlčí, no na internet unikli prvé obrázky, ktoré nám môžu naznačovať finálnu verziu

pridal matus_ace 29.12.2015 o 9:01 pod hry
Unikli prvé obrázky novej verzie Google Glass

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Google o novej verzii okuliarov Google Glass zatiaľ mlčí, čo má za následok aj šírenie mnohých neoverených (a niektorých aj trochu divných) dohadov. Pravdou ale je, že odkedy pôvodnú verziu stiahli z predaja na začiatku roka 2015 a vrátili sa späť za zatvorené dvere k rysovacím doskám, sami svojim mlčaním podobné dohady podporovali. Teraz sa ale zdá, že oficiálne oznámenie nebude ďaleko a možno už na niektorej z výstav na začiatku 2016 sa dozvieme viac.

Na internet totiž unikli vôbec prvé obrázky Google Glass: Explorer Edition, čo by mala byť verzia určená pre pracovné nasadenie. Obrázky nám určite neukazujú finálnu verziu, keďže sa v niektorých drobnostiach líšia a jasne ide o predprodukčné vzorky. Nové verzie by mali mať ohýbateľné stranice, takže si ich budú môcť zákazníci lepšie prispôsobiť a prinášajú aj vylepšenia vo vnútornostiach, či upravený dizajn.

Okuliare tak prinesú napríklad vylepšenú kameru a taktiež väčší hranol/displej, ktorý by mal zabezpečiť väčšie zorné pole. Zariadenie by malo bežať na novej verzii procesoru Intel Atom, ponúknuť vyššiu životnosť batérie a aj lepšiu konektivitu (5GHz WiFi pre streamovacie aplikácie). Tlačidlo na vypnutie a zapnutie je na zadnej strane a celé okuliare by mali byť vodotesné. Dočkať by sme sa taktiež mohli aj predstavenia externej batérie, ktorá sa k zariadeniu pripojí magneticky.





Unikli prvé obrázky novej verzie Google Glass  Unikli prvé obrázky novej verzie Google Glass  Unikli prvé obrázky novej verzie Google Glass
Unikli prvé obrázky novej verzie Google Glass
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19538)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk