V hre Star Wars Episode 7 by sme sa stretli so synom Luka Skywalkera

Kreatívny dizajnér v LucasArts, Haden Blackman, odhalil pozadie jednej zo zrušených Star Wars hier, ktoré mali rozširovať príbeh univerza

pridal play3man 25.2.2016 o 20:40 pod hry
V hre Star Wars Episode 7 by sme sa stretli so synom Luka Skywalkera

HRY > NOVINKY >

Ešte v dobách, kedy George Lucas bol presvedčený, že sa Star Wars univerzum uzavrie filmom Revenge of the Sith, vznikala v hlave bývalého kreatívneho dizajnéra LucasArts, Hadena Blackmana, hra, ktorá by rozširovala príbeh Star Wars v hernej podobe. Konkrétne sa nachádzame v roku 2004, kedy Blackman prišiel s konceptom pre hru Star Wars Episode 7: Shadows of the Sith, v ktorom bol hlavnou postavou syn legendárneho Luka Skywalkera. Dostali by sme sa teda do role dospelého Bena Skywalkera.

"Ben kráčal medzi temnou a svetlou stranou Sily. Dokázal získať moc nad novými silami, ktoré sme nikdy predtým v hrách alebo filmoch nemohli vidieť, a to v čase, kedy odhalil novú hrozbu pre galaxiu" - dodával Haden. Na celom projekte síce usilovne pracoval, no plány sa v podstate nikdy nedostali z pohľadu produkcie veľmi ďaleko. Išlo totiž iba o jeden z mnohých konceptov, ktoré sa potenciálne mohli dostať do plnej produkcie: "Väčšina z toho boli len nejaké krátke náčrty, útržky, ktoré som napísal. Jediný koncept, ktorý si získal väčšiu pozornosť, bol Scum and Villainy - množstvo dizajnových dokumentov, koncept arty a taktiež prototypy či prvé koncepčné videá".

Niektoré z týchto nápadov sa však preniesli aj do ďalších Star Wars hier akou je napríklad The Force Unleashed alebo veľmi sledovaný, no už zrušený projekt Star Wars 1313. Kto vie, kde by bola séria teraz, keby sa splnila prvotná vízia Georgeho Lucasa s ukončením filmovej série, na ktorú by nadviazali iba herným spracovaním.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk