Quantum Break obsahuje trailer na Alan Wake's Return a aj rôzne Alan Wake easter eggy

Alan Wake's Return si Remedy registrovalo len prednedávnom, no je zatiaľ otázne, o čo by v skutočnosti mohlo ísť

pridal play3man 2.3.2016 o 10:19 pod hry
Quantum Break obsahuje trailer na Alan Wake's Return a aj rôzne Alan Wake easter eggy

HRY > NOVINKY >

Remedy Entertainment už o mesiac vydá očakávaný Quantum Break, ktorý nás zavedie do sveta, v ktorom cestovanie v čase nie je len výplod fantázie. Okrem toho ale ponúknu aj ďalší pohľad na osud svojho spisovateľa Alana Wakea, keďže si len nedávno zaregistrovali ochrannú známku pre Alan Wake's Return v kategóriách hry, hračky a TV zábava. Nemusí to však byť nová hra. Server Polygon prišiel s informáciou, že Quantum Break obsahuje trailer práve na spomínaný projekt Alan Wake's Return. Konkrétne hneď na začiatku hry, ak hráči ignorujú inštrukcie na obrazovke a prídu až na miesto s veľkou obrazovkou, môžu si na nej spustiť ukážku na filmovú adaptáciu Alan Wake. Trailer ešte nie je nikde prístupný na internete, no Polygon ho podrobne opísal.

Prvé zábery vo videu zaberajú vlny, ktoré sa postupne prelínajú do tmavého lesa, kde Alan Wake hovorí ikonickú frázu: "Nie je to jazero. Je to oceán". Kamera plynulo prechádza temným lesom s Alanom Wakeom v bezvedomý, ktorého oči sa náhle otvoria. Temná atmosféra videa zachytáva množstvo zaujímavých fráz a dialógov. Predtým, ako sa kamera zameria na dvoch detektívov, hovorí neznámy mužský hlas "Je preč už päť rokov". Následne je počuť hlas Alana Wakea: "Temná hmota a temná energia tvorí 95% nášho vesmíru. Sme iba smietka svetla, ktorá lieta nekonečným oceánom temnoty." Statický šum prekryje hudbu a opäť prichádza záber na dvoch detektívov prechádzajúcich sa lesom, ktorí nachádzajú, pravdepodobne, bezvládne telo Alana Wakea. Prichádza záber na detektíva (ktorého hrá Sam Lake) a táto dvojica následne odhalí identitu osoby - ide o Alana. Po niekoľkých ďalších záberoch je možné vidieť Alana Wakea ako si prezerá izbu detektíva, skúma nástenku so stopami a prezerá si krabice s dôkazmi. Počas toho, ako je Wake v miestnosti, je možné počuť hlasy: "Wake má v rukách nôž od krvi" - stále však prechádza množstvom papierov až sa zrazu pozrie hore so zdeseným výrazom.

Posledná scéna začína opäť pohľadom na detektívku, ktorá hráča lesom so zbraňou a baterkou v ruke. Vstúpi do miestnosti, zasvieti pred seba - stojí pred ňou muž otočený chrbtom k nej. Pomaly sa otáča - je to Alan Wake a vyzerá vystrašene. Detektívka sa pozrie dole a vidí, že stojí pri Caseyho mŕtvom tele a Wake má v rukách nôž od krvi. Spraví krok späť a namieri zbraňou na Wakea. Nakoniec je možné vidieť len nápis RETURN, frázu: "Čo leží pod povrchom" a počuť hlas Alana Wakea: "Všetci máme dve tváre. Jednu nosíme pred všetkými, druhá je ukrytá pod povrchom v temnote".

To všetko pripomína Vianočné želanie, ktoré Remedy nakrúcali a podelili sa o pár detailov s verejnosťou tesne pred Vianocami. Sam Lake vtedy hovoril, že nakrúcajú  Alan Wake easter egg pre Quantum Break. okrem tohto traileru hre nechýba dávka Alan Wake easter eggov, jeden máme zachytený aj na videu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20202)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk