Týždenník - Battlefield, Call of Duty a nové GTX karty sa predviedli

Po pondelňajšom ohlásení Call of Duty sa týždeň niesol v očakávaní, čo vlastne ohlási EA a Nvidia v piatok večer. Teraz to už vieme, že boli to skutočné prekvapenia.

pridal saver 8.5.2016 o 22:17 pod hry
Týždenník - Battlefield, Call of Duty a nové GTX karty sa predviedli

HRY > NOVINKY >

Po pondelňajšom ohlásení Call of Duty sa týždeň niesol v očakávaní, čo vlastne ohlási EA a Nvidia v piatok večer. Teraz už vieme, že to boli skutočné prekvapenia. Okrem nich vyšla aj Forza Motorsport 6 Apex na Windows 10, doplnili to recenzie na Uncharted 4, dátum dostal Dishonored 2 a ohlásené bolo aj Dawn of War 3. Skutočne sme tu mali pekný týždeň na herné udalosti.

   

Celý týždňový masaker otvoril Call of Duty: Infinite Warfare, ktoré na ukázalo koncept s bojom Zeme proti kolóniám v sústave, a to ako na planéte, tak na staniciach a aj vo vesmíre a zároveň bol ohlásený Modern Warfare remaster. Veľa hráčom sa futuristický koncept nepáčil, ale zase veľa zaujal ich remaster Modern Warfare a celé ohlásenie skončilo zmiešanými pocitmi. Na druhej strane, ešte sme z hry veľa nevideli a napriek tomu, že ďalšie futuristické prostredie nie je práve vítané, stále to môže byť dobrá hra. Plus ešte sme nevideli multiplayer. Hra vyjde v novembri.

Oproti tomu DICE s Battlefieldom 1 plne zabodovalo, umiestnilo ho do neobohranej prvej svetovej vojny a teda ponúkne meče, prvé tanky, vzducholode a dvojplošníky. Toto všetko parádne oživí bojiská v multiplayerových bojoch so 64 hráčmi, ako aj v kampani. V kampani si zahráme za niekoľko rozličných postáv na rôznych bojiskách vojny. Autori tu sľubujú otvorené bojiská a štýl sandboxu. V októbri uvidíme, čo vlastne ponúknu.

Veľkým prekvapením týždňa bola Forza Motorsport 6 Apex Beta, ktorá vyšla na Windows 10 a prekvapivo funguje veľmi dobre, jej vizuál je priam dokonalý a ovládanie rovnako či už klávesnicou alebo gamepadom. Turn 10 ukázalo ako sa robí DX12 engine, nastavenia grafiky na PC a aj to, ako by mohli hry vychádzať  - a to zadarmo (stiahnete ju zo store na Windows 10). Samozrejme, celé je to skôr len skúška pred ostrým Forza titulom, ale aj tak 63 vozidiel a 6 prostredí je viac ako slušná ponuka pre free titul.

Z iných ohlásení bol predstavený Dawn of War 3, zatiaľ len prvým trailerom a obrázkami, ale žiaľ vyjde až budúci rok. K tomuto ohláseniu sme si zhrnuli sériu v historickom okienku. Ďalšie veľké ohlásenie mal na krku Dishonored 2, ktorý rovno ohlásil dátum vydaniaa to na november. Recenzie ukázal Uncharted 4 a podľa očakávaní dostal vysoké hodnotenia. Prichádzajúci Doom k tomu ukázal svoj launch trailer.

Nakoniec z hardvéru parádne prekvapenie spravila Nvidia, ktorá ohlásila GTX1070 a GTX1080, nové karty na novej 16nm technológii. O nich sme síce vedeli, ale prekvapili cenou, ktorá je pri GTX1070 slušných 375 dolárov, je to síce mierne viac ako štartovala GTX970, ale karta má za to už 8GB pamäte a Nvidia naznačila, že je rýchlejšia ako Titan X. O tom sa čoskoro presvedčíme z testov. Oproti tomu GTX1080 bude za 599 dolárov, tiež mierne viac ako 980, ale tá bude mať navyše 8GB GDDR5X rýchlejších pamätí a má byť rýchlejšia ako dve GTX980 v SLI a aj o 25 percent rýchlejšia ako GTX980ti.  Samozrejme, všetko s nižšou spotrebou a nižšou teplotou. Nová generácia tak vyzerá veľmi nádejne. Môžeme očakávať, že AMD pôjde do toho s podobným nárastom výkonu, jej karty by mali byť tiež ohlásené tento mesiac.

Nakoniec z recenzií sme si spravili videorecenziu na DiRT Rally, zhrnuli Creative Sound Blaster periférie, pozreli sme sa na veľmi kvalitnú druhú epizódu Hitmana a aj na strategické hry - vesmírny Battlefleet Gothic Armada a zábavný 8-Bit Armies. Doplnili sme to titulom Sorcery a taktickým futbalom Active Soccer 2 DX.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19914)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk