Rainbow Six Siege dostal na PC lacnejšiu Starter Edition

Máte viac času ako peňazí? Do 19. júna si môžete kúpiť štartovací balíček a prehrať sa až k plnej hre.

pridal roberto 3.6.2016 o 12:46 pod hry
Rainbow Six Siege dostal na PC lacnejšiu Starter Edition

HRY > NOVINKY >

Ubisoft pripravil špeciálne pre PC hráčov lacnejšiu edíciu taktickej FPS Rainbow Six Siege. Kto s kúpou už dlho váha, pretože za túto hru nechce utratiť 40 eur, má časovo obmedzenú príležitosť kúpiť si za 15 eur Starter Edition a ak ho bude baviť, hraním sa dostať k všetkému obsahu základnej edície.

Rozdiel medzi základnou a štartovacou edíciou je v počte operatívcov / typov bojovníkov prístupných krátko po zakúpení hry. Pri normálnej cene sa hráč dostane k všetkým dvadsiatim operatívcom základnej hry relatívne rýchlo, pretože ich odomykanie stojí 500 až 2000 bodov renomé (hernej meny), takže aspoň raz za 2 hodinky sa hráč spravidla dostane k ďalšiemu. Vlastník Starter Edition má pri prvom spustení hry odomknutých dvoch operatívcov náhodne vybraných z tých s najjednoduchšou hrateľnosťou. Tiež má 600 R6 kreditov (goldov), čo je dosť na odomknutie ďalších dvoch operatívcov. Znevýhodnenie spočíva v úprave ceny operátora pri nakupovaní za renomé. Každý zo zvyšných 16 pôvodných operatívcov stojí až 12 500 renomé, takže odomknutie ďalšieho bude vždy malým sviatkom.

Vo všetkom ostatnom je Ubisoft štedrý a táto štartovacia edícia by nemala mať žiadne ďalšie obmedzenia. Hráč dostane prístup k všetkým herným režimom, mapám, zbraniam, vybaveniu, bude hrať multiplayer spolu s vlastníkmi štandardnej edície a môže sa zúčastniť aj Rainbow Six Pro League. Tiež si môže kúpiť season pass i DLC operatívcov, kde zaplatí bežnú cenu a jeho znevýhodnenie sa už teda neprenesie na tento obsah. Priamy upgrade zo štartovacej na základnú edíciu, ak by si to niekto po hodinách hrania rozmyslel, zrejme nie je možný, ale vždy je možnosť nakúpiť kredity a za ne operatívcov alebo siahnuť po zvýhodnených balíčkoch. Starter Edition sa predáva iba digitálne na Steame a Uplay a vraj iba do 19. júna 2016.

Rainbow Six Siege dostal na PC lacnejšiu Starter Edition





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19955)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk