Z Battlefieldu bude TV seriál

EA a DICE sa dohodli s Paramountom, ktorý by chcel na základe série Battlefield vytvoriť televízny seriál

pridal matus_ace 11.7.2016 o 20:15 pod hry
Z Battlefieldu bude TV seriál

HRY > NOVINKY >

Battlefield už za tie roky patrí medzi najsilnejšie herné značky vôbec a s príchodom novej jednotky túto jeseň môže sláva série ešte stúpnuť. Po dlhej dobe niekto vypočul volanie hráčov a práve DICE sériu vrátia späť do skutočného konfliktu z minulosti, tentoraz do 1. svetovej vojny. Možno aj preto séria zaujala aj iné spoločnosti. Konkrétne Paramount Television a Anonymous Content. Tie sa totiž dohodli s EA a DICE a pomaly na základe licencie pripravujú televízny seriál podľa značky Battlefield.

Výkonnými producentmi seriálu budú Michael Sugar a Ashley Zalta a aj keď sa zatiaľ nevie, ktorá televízna sieť by sa mala chopiť vysielania seriálu, rozhodne sa plánuje jeho silné nasadenie. Dohoda s Anonymous Content totiž hovorí o vysielaní, prémiovej káblovej službe a aj o streamovaní (takže niečo ako napríklad HBO). Pre obe spoločnosti je to po prvý raz, čo sa pustili do produkcie televízneho programu na základe videohernej značky.

Zdá sa ale, že si s tým veria, o čom svedčia aj vyjadrenia zástupcov. Podľa Amy Powell, prezidentky Paramount TV, stále hľadajú nový  zaujímavý obsah z rôznych oblastí, ktorý by rezonoval s publikom, a práve Battlefield so svojou naráciou a fanúšikmi je skvelou značkou pre televízie. Na spoluprácu sa teší aj Michael Sugar z Anonymous Content, ktorý v Battlefielde vidí potenciál na dlhodobú adaptáciu, do ktorej sa chcú pustiť s rovnakou vervou, s akou EA produkuje Battlefield už 15 rokov.

Je ale trošku vtipné, že sa o príbeh a rozprávanie opierajú práve pri značke Battlefield, ktorá je od svojho vzniku primárne multiplayerová a príbeh tam bol buď veľmi minimalistický a okrajový, alebo len pre potreby kratučkej kampane. Čo vy na to? Pozreli by ste si v seriálový Battlefield?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk