Autori Pokémon Go vraj pracujú na podobnej hre z univerza Harryho Pottera

Nesmierna popularita Pokémon Go rozvírila vlnu otázok, na akú podobnú značku by sa autori mohli v budúcnosti zamerať. Najviac požadovanou bola v tomto smere hra Harry Potter Go, o ktorú žiadali fanúšikovia v internetovej petícii.

pridal Gam_er 31.7.2016 o 15:14 pod hry
Autori Pokémon Go vraj pracujú na podobnej hre z univerza Harryho Pottera

HRY > NOVINKY >

Hra Pokémon Go sa aktuálne teší obrovskej popularite. Práve tá nám dala priestor na premýšľanie o tom, aký nový projekt podobného razenia, by nám mohli autori zo štúdia Niantic priniesť. Dohady a prosby fanúšikov rôznych vesmírov nakoniec vyvrcholili petíciami, pričom najviac podpisov dostala petícia s prosbou o hru Harry Potter Go, ktorú podpísalo cez 38 tisíc fanúšikov. K tejto petícii sa napokon vyjadril podľa portálu JTXH News a viacerých zdrojov aj samotný Marcus Figueroa, vedúci vývoja štúdia Niantic a fanúšikom Harryho Pottera prináša sľubné správy. 

„Získali sme práva na túto aplikáciu. Dopyt po nej bol taký silný až sme prišli na myšlienku, že by sme to skúsili. Keď budeme mať šťastie, mohli by sme túto aplikáciu uviesť už začiatkom roka 2017, ale v takejto ranej fáze projektu je ešte naozaj skoro hovoriť o jeho uvedení. Čo sa týka samotnej aplikácie, chceli by sme urobiť niečo s čarodejníckou školou podobného charakteru, ako sú pokestopy v Pokémon Go. Samozrejmosťou budú aj questy a možno, ak sa na hru pozriem vo väčšom meradle, mohli by sme do nej pridať aj kompletne interaktívne eventy, avšak ešte nič nesľubujem. To je všetko, čo vám zatiaľ k aplikácii môžem povedať,“ hovorí Marcus Figueroa. 

Nakoľko sa tieto správy potvrdia, či a kedy sa dočkáme hry Harry Potter Go, prípadne hry s iným názvom z tohto univerza, si ešte budeme musieť nejaký čas počkať.





Páči sa mi!

Zaradené pod: harry potter go, niantic






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk