Režisér Mortal Kombat: S filmom sa nechceme ponáhľať

Pre IGN potvrdil režisér nového Mortal Kombat filmu, že práce na ňom sú v plnom prúde, no kým sa dostane až k nám, pravdepodobne to ešte nejakú chvíľu potrvá

pridal play3man 11.8.2016 o 14:04 pod hry
Režisér Mortal Kombat: S filmom sa nechceme ponáhľať

HRY > NOVINKY >

Režisér filmov ako Furious 7 či Aquaman, James Wan, sa v rozhovore pre server IGN vyjadril k pripravovanému filmu Mortal Kombat. Ten je podľa jeho slov už teraz v príprave, no kým sa dostane na plátna kín, ešte nejakú dobu to určite potrvá: "Je to s ním zaujímavé. Konkrétne ohľadom tohto projektu, je to skutočne skvelá značka, ktorú som miloval už ako dieťa, keď som vyrastal. A to aj mimo hier, páčili sa mi taktiež filmy. Ako dieťa som si ich užíval kvôli tomu, aké boli." - povedal pre IGN počas prezentovania novej série MacGyvera, ktorej režíroval pilotnú časť.

"Kľúč k úspechu tu je skúšať a spraviť to správne. Nechcem do toho narýchlo skočiť a ponáhľať s tým. Takže teraz iba skúšame využiť náš čas tak, aby sme sa uistili, že smerujeme správnym smerom. Myslím si, že je to oveľa viac dôležité ako snažiť sa to spraviť čo najrýchlejšie a dať do toho niečo, čo sa nikomu nepáči. Milujem tie postavy. Sú dosť rozmanité. Je to vlastne taká fantasy, video herná verzia Enter the Dragon. Vytvorili tak zaujímavé postavy a myslím si, že ide o skvelý svet, ktorý sa dá preskúmať. Je to veľmi mýtický a veľký svet, ktorý žive v ďalšej dimenzii. Je naozaj skvelé sa s ním hrať a tak uvidíme, čo s ním dokážeme spraviť."

Zatiaľ nebolo naznačené, kedy by sa mal Mortal Kombat film dostať do kín, čo tvorcom dáva ešte väčšiu voľnosť v tom, ako veľa času do filmu venujú.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk