Rising Storm 2: Vietnam vás vezme do vzduchu i pod zem

Pokračovanie multiplayerovky Rising Storm opäť ponúkne rovný boj armád s odlišnými stratégiami. Teraz vo Vietname.

pridal roberto 30.8.2016 o 22:14 pod hry
Rising Storm 2: Vietnam vás vezme do vzduchu i pod zem

HRY > NOVINKY >

Tripwire Interactive pracuje na dokončení Killing Floor 2, ale po jeho oficiálnom vydaní nebude oddychovať a spolu so štúdiom Antimatter sústredí sa na Rising Storm 2: Vietnam, ku ktorému by sa hráči mali dostať na začiatku roka 2017. V Rising Storm sa stretli rozdielne vyzbrojené americké a japonské armády a v pokračovaní zrejme nebudú rozdiely o nič menšie, americká mašinéria sa totiž stretne s odhodlanými silami Vietkongu.

Asymetrické multiplayerové bojisko

Trailer ukazuje výhody poskytované vrtuľníkom. Vlastne je to jednoduché, helikoptéra sa ponad koruny stromov pohybuje neporovnateľne rýchlejšie než čokoľvek pod ňou a navyše je vybavená ťažkým guľometom. Vietkong vrtuľníky k boju nevyužíval a hra to bude rešpektovať. Namiesto toho bude Vietkong využívať podzemné tunely, pôvodné aj vyhĺbené na rozkaz veliteľa. To možno neznie tak vzrušujúco, ako nálet vrtuľníka Huey (Bell UH-1 Iroquois), ale ten je hlučný a Vietnamci ho budú počuť prilietať, pokým vojaci skrytí v tuneloch, prikrčení vo vegetácii alebo ležiaci na zemi zostanú očiam vo vzduchu skrytí. K tomu treba pripočítať, že vrtuľník potrebuje pilota, ktorý bude chýbať dole na zemi, náročnosť pilotovania, prítomnosť zbraní zem-vzduch v rukách Vietkongu a sily sa vyrovnávajú. Čo sa týka stretnutia pechoty zoči-voči, nikto nebude mať extra výhodu vo výzbroji, napríklad porovnanie Type 56 Ak-47 a M16 nemá víťaza.

Obsadzovanie teritórií

Vracia sa herný režim Territories a opäť sa jeden tím bude prebíjať cez mapu a druhý bude v úlohe obrancov. Ale pripravuje sa aj nový režim Supremacy, kde budú dva tímy obsadzovať územia a dostávať za to body. Kvôli posilneniu významu spolupráce a taktiky sa budú body na ceste k víťazstvu pripočítavať iba z území spojených s hlavným stanom. Tým sa má dosiahnuť, aby mohol aj prehrávajúci tím zvrátiť výsledok vo svoj prospech, samozrejme s pomocou koordinácie tímu a rázneho úderu na kľúčové územia. Nováčikovia dostanú rady a prejdú tréningom, ale na neľútostnosť hry, taktický postup a rýchlu smrť si asi bude treba chvíľu zvykať.





Rising Storm 2: Vietnam vás vezme do vzduchu i pod zem  Rising Storm 2: Vietnam vás vezme do vzduchu i pod zem  Rising Storm 2: Vietnam vás vezme do vzduchu i pod zem
Rising Storm 2: Vietnam vás vezme do vzduchu i pod zem
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17973)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk