Geoff Keighley kritizoval No Man’s Sky a pozýva tvorcu hry do svojej novej show

Veterán herného priemyslu hovorí, že hra je nedokončená a repetitívna, keďže matematika vždy nedáva zmysel. Do svojej novej show pozve aj tvorcu samotnej hry a vyzve ho, aby o nej diskutoval.

pridal Gam_er 2.10.2016 o 22:57 pod hry
Geoff Keighley kritizoval No Man’s Sky a pozýva tvorcu hry do svojej novej show

HRY > NOVINKY >

Po správach, že je štúdio zodpovedné za hru vyšetrované kvôli klamlivej reklame sa k No Man’s Sky rozhodol vyjadriť aj Geoff Keighley vo svojej novej show Live with YouTube Gaming. Tá mala premiéru minulú noc a moderátor v nej povedal nasledovné slová:

„Úprimne, bránil som sa myšlienke, aby som o tejto hre hovoril ešte minulý rok. Mal som totiž možnosť hrať ju oveľa skôr než vyšla a mohol som vidieť naozajstné rozdiely medzi tým, čo štúdio propagovalo a tým, čo som vlastne hral.

Cítil som, že ľudia z Hello Games nemajú ani potuchy o tom kam idú, no zároveň mali veľmi rýchle tempo. Naposledy, keď som videl Seana Murraya (režiséra hry), tak mi povedal, že nechce byť viac v mojej prítomnosti, pretože som bol k hre podľa neho vraj veľmi kritický vo svojom hodnotení.

Musím však uznať, že 15 členný tím, ktorý pracoval na hre akou je No Man’s Sky dosiahol podľa mňa obrovský úspech. No na druhú stranu musím myslieť aj na hráčov, ktorí od hry čakali niečo viac, než skutočne dostali. Nemyslím si, že No Man’s Sky je zlá hra. Je iba nedokončená a repetitívna, pretože priznajme si, nie je výsledkom skúseného herného vývojára a jeho veľkých tímov.

Keighley však nesúhlasí s cenovkou 60€, ktorú hra mala pri svojom vydaní. Hovorí, že autori mali zvoliť možnosť Early Access, z ktorého mali zhromažďovať spätnú väzbu od hráčov a postupne vytvárať komunitu. 

„Všetci sme chceli veriť v No Man’s Sky a to isté robil aj Sean Murray. Problém je v tom, že to robil až do takej miery, že nikdy nebol schopný hráčom odhaliť, čo v hre vlastne po jej vydaní napokon bude a čo nie, respektíve načo si budú musieť ešte počkať.

Ale bez ohľadu na to, musíte byť k svojim fanúšikom vždy naozaj úprimní. Nemôžte klamať a Sean chcel zachovať sľuby a tajomno okolo hry natoľko, že publikum začal mať v neúcte. Tí z vás, ktorí za hru zaplatili plnú cenu majú právo byť sklamaní,“ dodáva Keighley. 

Ten ešte povedal, že je aktuálne opäť v spojení so Seanom Murrayom, ktorý povedal, že ich tím práve pracuje na aktualizáciách a o celej situácií budú hovoriť ešte tento mesiac. V súvislosti s tým je Sean Murray otvorený aj tomu, aby vystúpil v Keighleyho show a hovoril o No Man’s Sky, o svojom vzťahu s tímom vývojárov a o tom, čo si myslí ohľadom toho, ako hra napokon u hráčov skončila. 

Ak Sean Murray svoje slovo dodrží, viac o tom, ako celú situáciu vidí práve on by sme sa mohli dozvedieť už čoskoro. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: no mans sky, geoff keighley






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: 505 games / Hello Studios
Štýl: Akčná Adventúra / Survival
Dátum vydania: 9. august 2016
 29.6. 2018 (Xbox One)
 7.10. 2022 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20202)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk