Sega a Wargaming sa spoja pri vydaní Total War: Arena, vyspovedali sme šéfa nového vydavateľstva

Wargaming sa rozhodol pustiť do vytvorenia vydavateľskej značky, ktorá má pomôcť štúdiám presadiť sa na free-to-play trhu. My sme vyspovedali šéfa nového vydavateľstva

pridal play3man 14.11.2016 o 19:45 pod hry
Sega a Wargaming sa spoja pri vydaní Total War: Arena, vyspovedali sme šéfa nového vydavateľstva

HRY > NOVINKY >

Free-to-play stratégia Total War: Arena sa dočká celosvetového vydania vďaka práve oznámenej spolupráci trojici známych mien. Wargaming, SEGA a Creative Assembly sa totiž dohodli na vydaní hry cez novo-založené vydavateľstvo Wargamig Alliance, ktoré má pomôcť štúdiám, ale aj menším vývojárom, presadiť sa na veľkom poli free-to-play titulov - "Total War je jeden z kľúčových pilierov biznisu spoločnosti SEGA a jedna z najúspešnejších a najvplyvnejších stratégií všetkých čias, ktorá kombinuje v bojoch taktické a aj strategické prvky. Total War: Arena bola vytvorená štúdiom Creative Assembly, ktoré tieto princípy prináša do herného sveta free-to-play premiešaním všetkých typických čŕt série do bojov 10 vs 10."

Práve vďaka skúsenostiam firmy Wargaming si pri takomto biznis modeli veria a štúdiám chcú takýmto spôsobom poskytnúť ich cenné znalosti. No čo hlavne, vďaka veľkosti Wargamingu sa cez nich budú môcť hry dostať na všetky hlavné trhy.

Sega a Wargaming sa spoja pri vydaní Total War: Arena, vyspovedali sme šéfa nového vydavateľstva

My sme dostali jedinečnú možnosť ako jediní na Slovensku vyspovedať ohľadne takéhoto spojenia zainteresované strany a rovno nám odpovedal Vladimir Makarychev, šéf novovzniknutej Wargaming Alliance:

Čo vás vo Wargamingu najviac zaujalo na Total War: Arena?

Bola to kombinácia samotného projektu a tímov, ktoré za ním stoja: Creative Assembly a SEGA. Časťou našej pracovnej filozofie vo Wargaming Alliance je práca s tými najlepšími profesionálnymi v tomto biznise a SEGA spolu s Creative Assembly patria medzi tých najlepších. Total War: Arena je navye perfektným príkladom titulu, na aké by sme sa chceli zameriavať. Keď sa obzriem späť, nechcem uveriť tomu, že sme nad touto spoluprácou nerozmýšľali už skôr. Creative Assembly do svojho nového projektu vložili všetko, čo sa za posledných 15 rokov naučili. Ich mechaniky sú veľmi blízke tomu, čo používame vo "World of" produktoch. Verím teda, že hra dobre zapadne do našej série historických hier.

Nájde si hra vo vašom portfóliu miesto aj napriek tomu, že sa sústredíte na vojnové hry z modernej histórie?

Nedelíme naše hry podľa historických epoch. Rímske a grécke vojny nás zaujímajú rovnako ako 2. svetová vojna či Napoleonove bitky. Preto sa zaoberáme všetkými hrami, ktoré sa blízko týkajú histórie cez vojny a boje, bez ohľadu na epochu. Koniec koncov, voláme sa Wargaming.

Ako v prípade tohto projektu vnímate spoluprácu gigantov ako Wargaming, SEGA a Creative Assembly?

Wargaming, SEGA a Creative Assembly sú skutočný dream team. Toto partnerstvo každému otvára množstvo možností. Creative Assembly projekt vyvíjajú. SEGA je spoločnosť, ktorá riadi propagáciu série Total War. Wargaming pomáha s vývojom a riadením hry, no taktiež figuruje ako globálny vydavateľ v každom regióne, okrem Číny.

Čo považujete za najsilnejšiu zbraň Total War: Arena na preplnenom free2play trhu?

Najskôr, ukážte mi, kde je trh preplnený online strategickými hrami v AAA kvalite. No a ďalej, Wargaming je veľkou súčasťou tohto trhu a môžem vás ubezpečiť, že je na trhu stále dostatok miesta na to, aby sa Total War: Arena presadila.

Viete si spoluprácu Segy a Wargamingu predstaviť v budúcnosti aj na ďalších projektoch?

Áno, samozrejme.

Sega a Wargaming sa spoja pri vydaní Total War: Arena, vyspovedali sme šéfa nového vydavateľstva





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk