Filmové štúdio Annapurna Pictures oznamuje vznik hernej divízie

Tá sa zameria na vznik originálnych, emocionálnych a osobných hier. Ich prvé tituly budú Gorogoa a What Remains of Edith Finch.

pridal Gam_er 3.12.2016 o 18:23 pod hry
Filmové štúdio Annapurna Pictures oznamuje vznik hernej divízie

HRY > NOVINKY >

Dnes produkčná spoločnosť Annapurna Pictures, ktorá má za sebou napríklad snímky Her, Sausage Party alebo Zero Dark Thirty oznámila, že zakladá herné vydavateľstvo, ktoré bude pod ich značkou vydávať hry. Ich tím sa skladá z veteránov v hernom priemysle, ktorí pracovali na God of War, Journey, Mortal Kombat, Everybody’s Gone to the Rapture, Flower a Fat Princess. 

Podľa tlačovej správy sa Annapurna Pictures zamerajú na vznik a vydávanie osobných, emocionálnych a originálnych hier, ktoré posunú hranice interaktívneho obsahu a podporia rôznych umelcov, ktorí by chceli do tohto média priniesť svoje nové a originálne vízie. Všeobecné informácie však striedajú konkrétne a ich prvé hry s názvom Gorogoa What Remains of Edith Finch (pôvodne publikovaná spoločnosťou Sony) sú naplánované na jar budúceho roka. Prvá zmienená hra začne ako PC exkluzivita, ktorá sa však neskôr presunie aj na PS4. 

Ak by vám náhodou uniklo, o čom tieto hry budú, tak Gorogoa prinesie krásny, ručne maľovaný príbeh doplnený o puzzle a unikátne mechaniky, kde bude hráč pohybovať panelom na mriežke, pričom jeho cieľom je usporiadať zarámované kreslené obrazce. 

What Remains of Edith Finch je vyvinutá spoločnosťou Giant Sparrow a pôjde o hrateľnú zbierku poviedok, pričom každá z nich ponúkne rôzne umelecké štýly a herné mechaniky, ktoré budú sústredené okolo prekliatej rodiny Finchovcov. 

Čo sa týka budúcnosti, tak Annapurna Pictures plánuje vydávať aj hry od vývojárov štúdia FunomenaKeita Takahashiho (Katamari séria). Tí teraz pracujú na hre s názvom Wattam (pôvodne tiež u Sony) a potom sa s ich ďalšou novinkou plánujú presunúť na mobilné platformy.





Filmové štúdio Annapurna Pictures oznamuje vznik hernej divízie   Filmové štúdio Annapurna Pictures oznamuje vznik hernej divízie   Filmové štúdio Annapurna Pictures oznamuje vznik hernej divízie
Filmové štúdio Annapurna Pictures oznamuje vznik hernej divízie
Páči sa mi!

Zaradené pod: Annapurna Pictures, filmy






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk