Nové informácie o pripravovanom zombie titule State of Decay 2

Do väčšieho herného sveta sa vyberiete spolu s troma kamarátmi. Môžu vám robiť zle, alebo budete jednoliatou partiou spolubojovníkov?

pridal roberto 7.12.2016 o 18:27 pod hry
Nové informácie o pripravovanom zombie titule State of Decay 2

HRY > NOVINKY >

Undead Labs počas tohtoročnej E3 stručne predstavilo State of Decay 2, povedalo, že vyjde niekedy v roku 2017 a odvtedy potichu pokračuje vo vývoji. IGN kontaktovalo vedenie štúdia, aby sa dostalo k odpovediam na pár pálčivých otázok. Prvá sa týkala veľkosti nového mesta. Presné čísla štúdio zatiaľ neprezrádza (a možno samo nepozná), ale herná mapa bude "podstatne väčšia", než malo State of Decay, pretože autori sú presvedčení, že hráči chcú proste väčšiu, lepšiu verziu originálnej hry, ktorú by mohli hrať s priateľmi.

Odpoveď na prvú otázku viedla k druhej. Multiplayer v otvorenom svete sužovanom zombie-apokalypsou je zamýšľaný ako kooperácia pre štyroch hráčov. Môže sa ale stať, že niektorí zo spoluhráčov sa rozhodne hrať proti ostatným a nie s nimi?

"Primárnym cieľom je, aby multiplayer s inými hráčmi priniesol novú dynamiku do simulácie," povedal dizajnový riaditeľ. "Srdcom State of Decay sú následky a prítomnosť iných hráčov má byť viac než len momentálnym pobavením. Majú byť súčasťou príbehu, majú ovplyvniť svet. Hostia si ale nemôžu povedať, že začnú hrať PvP, nemôžu priamo napadnúť vás, ani členov vašej komunity, pretože State of Decay 2 nie je PvP hra. Nemôžu ani ísť do vašej základne a zničiť vaše zariadenia, ale majú dostatok možností byť nepriateľskí voči okolitému svetu a tým priamo ovplyvniť simuláciu."

Príkladmi takého "nepriateľského správania" sú situácie, keď hosť upúta pozornosť zombíkov a počas boja prídu o život NPC členovia komunity, pričom smrť je permanentná, alebo keď bude zabíjať NPC z iných skupín a chtiac alebo nechtiac tak vyvolá veľký konflikt. Prítomnosť ďalších hráčov ale nebude znamenať neustály pohyb v skupine. Hráč sa môže aj oddeliť a operovať samostatne, čo ale pravdepodobne nebude veľmi efektívne. Skupina sa však môže deliť napríklad kvôli efektívnejšiemu splneniu úlohy. Jedna dvojica môže hľadať lieky a druhá zatiaľ nájde vhodný dopravný prostriedok.

Okrem toho bol vysvetlený prechod z technológie založenej na CryEngine použitej v pôvodnej hre na Unreal Engine 4. Štúdio získalo prístup k novým efektom a vizuál môže dostať bližšie k vzhľadu starých fotografií, ktorý chce dosiahnuť. Tiež sa bude ľahšie vytvárať obsah, ktorého vďaka tomu bude môcť byť viac pred aj po vydaní.





Nové informácie o pripravovanom zombie titule State of Decay 2  Nové informácie o pripravovanom zombie titule State of Decay 2  Nové informácie o pripravovanom zombie titule State of Decay 2
Páči sa mi!






PC
Xbox One
Co-op
Game Pass

Vývoj: Microsoft / Undead Labs
Štýl: Akčná Adventúra / Survival
Dátum vydania: 22. máj 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk