Týždenník - Mass Greed

Tento týždeň sme tu mali pekné novinky ohľadom Mass Effectu, ukázal sa Project Cars 2, Vampyr, a ohlásená bola aj nová hra od tvorcov Technomancera.

pridal saver 12.2.2017 o 21:50 pod hry
Týždenník - Mass Greed

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali pekné novinky ohľadom Mass Effectu, ukázal sa Project Cars 2, Vampyr, a ohlásená bola aj nová hra od tvorcov Technomancera. Ide o titul Greedfall a akoby ho úmyselne situovali ako Witchera v koloniálnej dobe, nakoniec už sa týmto smerom uchyľovali aj v Bound By Flame a tu je to veľmi dobrý marketing. Uvidíme, či teraz dokážu zvýšiť kvalitu.

Mimo toho sme cez týždeň videli bohatú ponuku trailerov a reklám zo Superbowlu, kde z herných dominovalo hlavne Nintendo Switch. O tom sme sa najnovšie dozvedeli, že bude ponúkať čisto lan prepojenia hier. Bude tak jediná z konzol, ktorá to ponúka. Uvidíme, čo vďaka tomu dokážu autori ponúknuť. Možno switch LAN party budú in, ale len ak by si ich kúpilo dostatok hráčov.

K tomu Activision odhalilo svoje financie, kde ani nespomenulo Call of Duty Infinite Warfare, namiesto neho radšej poukázalo na úspech Black Ops III. A hneď po zverejnení financii prepustilo 5% zamestnancov. Ako za trest, za to, že sa s Infinite Warfare netrafilo do vkusu hráčov.  Mimo toho spomenulo, že tento rok príde Destiny 2 a nové Call of Duty sa vráti k svojim základom.

     

Z pekných tváričiek sme tu mali Aliciu Vikander a jej zábery z nakrúcania Tomb Raider filmu a z hier sa nám pripomenula Kate Walkerová zo Syberia série, ktorej tretia časť už má dátum vydania a to na apríl. Ak máte radi zimu Impact Winter vás poteší, vyzerá to na peknú survivalovku v zamrznutom svete.

     

Pozreli sme sa aj na to ako boost mode vylepší staré hry na PS4 Pro, Valve nám prezradilo že robí na troch veľkých VR hrách. Pridali sme si ukážku ako vyzerá Fallout 4 na PC po aplikovaní nového oficiálneho 4K balíka textúr, ten má mimochodom 58GB a aj na to ako sa Blizzard sťažuje, že hráči s emulátormi myši a klávesnice ničia gamepadových Overwatch hráčov na konzolách.

Niekoľko noviniek prišlo aj k Mass Effectu Andromeda, ktorý si zobral inšpiráciu z vedľajších questov Zaklínača III a teda budú hlavne zaujímavé a rozmanité. Doplnili nám to aj zábery. Z prichádzajúcich hier sa priblížil Vampyr, ktorý ponúkne zaujímavú hrateľnosť a závislosti od vašich skutkov, ako aj štyri rôzne konce. Nakoniec bol oficiálne ohlásený Project Cars 2 na túto jeseň aj so snehom, dažďom, dynamickým počasím, VR a podporou 3x4K monitorov. Pridali aj zábery a rovno sa začali objavovať videá

Z recenzii sme ohodnotili nové PS4 tituly sekačku Nioh a skákačku Gravity Rush 2, pridali sme aj recenzie na malé hru Townsmen, Eon Altar a Phoning Home. Z hardvéru sme sa pozreli na Roccat Kova hernú myš a videorecenziu dostal Resident Evil 7





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk