GOG Galaxy dostáva nové funkcie, v niektorých prekonáva konkurenciu

Voliteľný klient GOG Galaxy pripravuje štart ostrej verzie

pridal matus_ace 22.3.2017 o 15:38 pod hry
GOG Galaxy dostáva nové funkcie, v niektorých prekonáva konkurenciu

HRY > NOVINKY >

GOG.com sa pomaly predral medzi najobľúbenejšie digitálne distribúcie a to aj vďaka ponuke DRM-free titulov. Autori sa už dlhšiu dobu snažia hráčom ešte viac zjednodušiť život a aj preto prišli s voliteľným klientom GOG Galaxy. Ten akútne nepotrebujete a stále môžete využívať všetky služby GOGu, no už čoskoro bude jeho používanie ešte viac lákavé. Už totiž nebude len o zjednodušení prístupu ku hrám a bonusom, ale prinesie hromadu nových funkcií.

Autori pripravujú ostrý štart v plnej verzii v priebehu apríla, no ak klient využívate už teraz, update 1.2 bude pre vás dostupný už dnes. So sebou prinesie napríklad možnosť upraviť si klient podľa vašich preferencií. Sami si tak vyberiete, ťo budete používať a čo nechcete vidieť. Taktiež pribudne Hibernate režim, ktorý zníži záťaž na CPU, keď hráte hru, čo tiež pomôže predĺžiť výdrž na batérii notebooku. Dočkáme sa tiež funkcií, ktoré žiadala komunita - prinesie obmedzenie sťahovania, plánovanie, overlay, počítadlo fps, možnosť ukladať screenshoty, notifikácie, zmeny v chate, početnosť achievementov a ďalšie.

Najzaujímavejšou novinkou je však funkcia Universal Cloud Saves. V akejkoľvek hre si tak budete môcť zapnúť podporu ukladania save pozícií do cloudu. Nemusia to byť len nové hry, ale aj staršie klasiky. Synchronizovať sa vám tak budú pozície aj v hrách ako Planescape: Torment, Dragon Age: Origins, Heroes of Might & Magic III, Vampire: the Masquerade Bloodlines, kde by vás rozhodne mrzelo, ak by ste o uložené pozície prišli napríklad po poškodení disku. Táto funkcia navyše nebude uzamknutá za platformou. Svoje pozície môžete sťahovať a používať kedykoľvek.





GOG Galaxy dostáva nové funkcie, v niektorých prekonáva konkurenciu  GOG Galaxy dostáva nové funkcie, v niektorých prekonáva konkurenciu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk