Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

Microsoft vypustil veľký jarný update pre Xbox One, upravuje úvodnú obrazovku, guide menu, pridáva Beam streaming, alebo aj očakávanú copilot možnosť.

pridal saver 29.3.2017 o 21:41 pod software
Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

SOFTWARE > NOVINKY >

Microsoft vypustil veľký jarný update pre Xbox One, upravuje úvodnú obrazovku, guide menu, pridáva Beam streaming, vylepšuje rýchlosť a multitasking alebo aj očakávanú copilot možnosť. 

Presnejšie:

Vylepšená titulná obrazovka -  Titulná obrazovka sa zmenila, zmizol veľký náhľad, ktorý nahradil menší výpis poslednej spustenej aplikácie aj s jej ďalšími možnosťami. Všetko je teraz lepšie optimalizované, rýchlejšie.

Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

Rýchlejšie Guide - Teraz keď stlačíte Guide tlačidlo už sa nedostanete späť na titulnú obrazovku, ale otvorí sa ľavé menu, teraz aj s ďalšími možnosťami. Nájdete tam všetko čo potrebujete a teda všetko čo bolo aj na úvodnej obrazovke. K tomu sa ku GameDVR a jeho možnosťami dostanete rýchlejšie.

Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

Nový multitasking -  Multitasking už funguje inak už miniaplikácie neberú pravú časť obrazovky, nespomaľujú systém a všetko bude postavené na overlayoch.

Beam - Pribudne Beam streamovanie s chatom, pozeraním hrania ostatných. Všetko bude priamo zapracované v systéme konzoly. Bude stačiť len kliknúť a streamovať. Rovnako to bude zapracované aj vo Windows 10 po Creators update.

Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

Copilot - Xbox dostáva novú funkciu, v ktorej budeme môcť hrať jednu hru s dvomi ovládačmi, bude to napríklad vhodné ak niekto z rodiny bude chcieť pomôcť ďalšiemu, alebo pre postihnutých hráčov, ktorí nemôžu ovládať dvomi rukami. Vylepšené pre postihnutých hráčov sú aj možnosti lupy a čítača. Pridané boli nové možnosti na výstup zvuku, vibrácii ovládača, ktoré boli predtým vyhradené pre Elite gamepad. Všetko je pod Easy of Access možnosťou

Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

Obmedzenie dĺžky hrania - Rodičia môžu presnejšie nastaviť koľko sa môžu deti denne hrať, podobne ako je to zapracované na Windows 10.

Xbox One Creators update práve dostávajú všetci hráči

Blu-ray player bitstream passthrough - Bluray prehrávanie teraz podporuje aj čistý prechod dát, bez dekódovania, kedy si dáta dekóduje samotný príjmač.  K tomu sú podporovať všetky bitstreamy vrátane Dolby Amos a DTS:X. Táto funkcia príde budúci týždeň.

Windows 10 dostane Creators update 11. apríla.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk