Star Citizen pokoruje hranicu 148 miliónov dolárov, odhaľuje vysoké ambície a ukazuje krásne zábery mesiaca

Hra aj napriek tejto vysokej čiastke stále pokračuje v crowdfundingovej kampani. To, prečo sa tak deje, vysvetlil šéf štúdia.

pridal Gam_er 1.5.2017 o 9:08 pod hry
Star Citizen pokoruje hranicu 148 miliónov dolárov, odhaľuje vysoké ambície a ukazuje krásne zábery mesiaca

HRY > NOVINKY >

V súčasnosti zrejme nie je nič, čo by stoplo Star Citizen, ktoré aktuálne prekonalo hranicu 148 miliónov dolárov vďaka 1 796 466 podporujúcich. Aj napriek tomu, že titul dávno dosiahol svoj cieľ crowdfundingovej kampane, tvorcovia sa rozhodli, že v nej bude aj naďalej pokračovať. V najnovšom vyhlásení pre podporovateľov poskytol k tomuto stanovisku vysvetlenie samotný Chris Roberts

„Chcel som venovať pár minút tomuto vyhláseniu, pretože mnohí sa pýtajú, prečo stále pokračujeme v crowdfundingu a zbierame peniaze, keď sme získali už takmer 150 miliónov dolárov. Jednoducho povedané: Pretože chcem vytvoriť najbohatší a plne využiteľný vesmír, aký kedy herný priemysel videl. Naša komunita nastavila vlastnú úroveň podpory a to je dôvod, prečo sme vzrástli na 428 zamestnancov a stále hľadáme talentovaných vývojárov. Ide o veľmi odlišný prístup, aký využíva typický vydavateľ, ktorého hlavnou motiváciou je generovať zisk. Viac predajov predstavuje lepšiu návratnosť pre akcionárov.

Počas tejto vývojovej fázy náš profit však robí hru lepšou. Skvelým príkladom tejto filozofie je Planetary Tech, s ktorým budeme debutovať vo verzii 3.0 za niekoľko mesiacov. Keď sa pozriete späť na počiatočnú fázu vývoja sľúbili sme len to, že spoločne zjednotíme malý tím, aby sme preskúmali procedurálnu technológiu v hre a nie to, že ju dramaticky rozšírime až do podoby, v ktorej bude každá planéta a mesiace rozoznateľné. Kvôli pokračujúcej podpore sme tak dokázali nie len zamestnať tím svetovej triedy, ale aj zabezpečiť rýchle a pokročilejšie napredovanie vo vývoji.

Žiadna iná hra nemá takú príležitosť, aká sa nám dostáva prostredníctvom Star Citizen. Žiadna iná hra nemá podporu, ktorú máme. Je výsadou vytvárať niečo podobné, čo ste v hernom priemysle ešte nikdy predtým nevideli. Naším ziskom je vidieť to, koľko možností dnes v Star Citizen existuje v porovnaní s tým, čo hra ponúkala pred dvoma rokmi alebo s tým, čo v nej bolo na začiatku,“ stojí v časti vyhlásenia režiséra projektu. 

Okrem toho sme dostali novú epizódu Around the Verse série, ktorá ukazuje pár nových záberov vrátane impozantného pohľadu na mesiace, ktoré dorazia vo verzii Alpha 3.0. Rovnaké mesiace sú zobrazené v niekoľkých obrázkoch, ktoré môžete vidieť nižšie. Podarí sa podľa vás Star Citizen premeniť na realitu svoje ambície a ukázať vesmír, aký sme ešte v hernom priemysle nevideli?





Star Citizen pokoruje hranicu 148 miliónov dolárov, odhaľuje vysoké ambície a ukazuje krásne zábery mesiaca   Star Citizen pokoruje hranicu 148 miliónov dolárov, odhaľuje vysoké ambície a ukazuje krásne zábery mesiaca
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk