Microsoft predstavil nový Surface Pro a nové Surface Pen

Microsoft na svojej aktuálnej press konferencii v Šanghaji ohlásil ako nový Surface Pro, tak aj začal predaj HoloLens a ďalších zariadení v Číne. Vyjde tam aj Project Scorpio a to už tento rok.

pridal saver 23.5.2017 o 19:57 pod hardware
Microsoft predstavil nový Surface Pro a nové Surface Pen

HARDWARE > NOVINKY >

Microsoft na svojej aktuálnej press konferencii v Šanghaji ohlásil ako nový Surface Pro, tak aj začal predaj HoloLens a ďalších zariadení v Číne. K tomu potvrdil, že tam tento rok vyjde aj Project Scorpio.

Predstavil nový Surface Pro

Nový Surface Pro vyjde 15. júna a začne cenou na 799 dolároch. Síce za vzhľad mení minimálne a dostáva hlavne látkovú klávesnicu (dokúpiteľnú za 129 dolárov). Vnútornosti sú masívnejšie pomenené, kde máme čakať o 50% vyšší výkon a o 50% dlhšiu výdrž batérie. Teda batéria vydrží 13.5 hodín.

Procesory sú na výber CoreTM m3 7Y30, CoreTM i5-7300U a CoreTM i7-7660U, pamäťou od 4GB do 16GB a SSD od 128GB do 1TB. Displej má 12.3 palca s rozlíšením 2736 x 1824 (267 PPI)

Nové Surface Pero

Surface Pen bolo vylepšené a má už 4096 úrovní tlaku. Pribudla mu aj detekcia natočenia pera a odozva je len 21 milisekúnd. Je to tak najrýchlejšie pero na trhu. Dokúpiť si ho môžete za 99 dolárov.

Čínska verzia Windows 10

Zo zaujímavostí predstavil aj špeciálnu Windows 10 verziu pre čínsku vládu. Tá bude postavená na Enterprise edícii, ale s možnosťou odstránenia funkcií, ktoré nepotrebujú, ako napríklad OneDrive, telemetria, updaty a pridali aj možnosť výberu vlastnej enkrypcie.

Keď už bol Microsoft v Číne rovno podal žalobu na čínsky herný server iGSky, ktorý používa ukradnuté kreditky, za ktoré kupuje hráčom ingame bonusy. Spravili už transakcie za 2 milióny dolárov.





Microsoft predstavil nový Surface Pro a nové Surface Pen  Microsoft predstavil nový Surface Pro a nové Surface Pen  Microsoft predstavil nový Surface Pro a nové Surface Pen
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17926)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk