Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy

Séria Metro bude pokračovať a tentoraz zavítame aj mimo moskovské tunely

pridal matus_ace 12.6.2017 o 13:05 pod hry
Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy

HRY > NOVINKY >

Bolo zrejmé, že sa skôr či neskôr dočkáme novej Metro hry. Dokonca to naznačoval aj sám Dmitry Glukhovsky. Nečakali sme však, že sa jej predstavenia dočkáme na Microsoft konferencii. Hru tam ale odprezentovali aj kvôli jej špičkovej technickej stránke, ktorú zužitkuje nová Xbox One X konzola. Okrem toho ale určite zaujme aj atmosférou, no taktiež prinesie nové veci. Metro Exodus, ako už názov naznačuje, zavedie hráčov mimo tunely moskovského metra. Tentoraz do roku 2036, kedy sa Artyom dostane von.

V nej sme mohli vidieť, ako hlavná postava prechádza ruinami tunelu, ktoré sú plné mŕtvol. Zbiera náboje, no musí taktiež bojovať s dobre známymi zmutovanými potkanmi. Potom sa však dostane na povrch a môže si dať dole masku. Hra bude o prežití v otvorenom svete, no nie všetci vaši spolubojovníci budú mať to šťastie a vaše rozhodnutia často ovplyvnia, kto prežije a kto nie. Okrem toho ale budete hľadať život v ďalších častiach Európy pomocou obrnenej lokomotívy Aurora. Svet okolo vás bude dynamický, ponúkne meniace sa počasie a aj denný cyklus, pričom o nebezpečenstvo nebude núdza.

Nov Metro vás bude chcieť vtiahnuť a často aj vydesiť viac než kedykoľvek predtým. K dispozícii bude široký arzenál, ktorý budete craftovať a modifikovať sami, no neraz bude musieť prísť na rad aj stealth. Okrem traileru tu máme aj niekoľko nových obrázkov. Hra vyjde budúci rok pre PC, Xbox One a PS4. Na Xbox One X bude podporovať grafické vylepšenia.





Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy  Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy  Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy
Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy  Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy  Svet Metra sa otvorí v titule Metro Exodus, Artyom zažije exodus z Moskvy
Páči sa mi! (+16)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Deep Silver / 4A Games
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 15. február 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17925)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk