Na internet možno unikol príbeh a hlavná postava Star Wars hry od Visceral Games

Pred novou Star Wars hrou sa nám tak možno otvárajú dvere k vôbec prvým detailom

pridal play3man 21.6.2017 o 10:22 pod hry
Na internet možno unikol príbeh a hlavná postava Star Wars hry od Visceral Games

HRY > NOVINKY >

Pripravovaná Star Wars hra od štúdia Visceral Games, na ktorej pracuje aj známa scenáristka Uncharted série Amy Hennig, je stále držaná pod rúškom tajomstva. Teda aspoň zo strany štúdia, ktoré o hre veľmi zhovorčivé nie je a pravdepodobne v najbližších mesiacoch ani nebude. Na zozname záujmov je momentálne Star Wars Battlefront 2, ktorému žiadna iná Star Wars hra nemôže zobrať časť slávy. Aj napriek tomu sa však teraz dostali na internet údajné informácie o príbehu a hlavných postavách, ktoré môžeme očakávať v ich pripravovanom titule. Tie priniesol server Star Making Wars a vopred upozorňujeme, že nasledujúce riadky môžu obsahovať nejaké tie spoilery.

Podľa informácií zverejnených spomínaným webom by sa mal hlavnej role chopiť Todd Stashwick, ktorý by si mal zahrať novú postavu menom Dodger, čo však nie je jeho pravé meno. Zaujímavé na tom je, že práve Stashwick mal hrať aj v Uncharted 4 ešte pred odchodom Amy Hennig z projektu - nahovoril totiž aj vôbec prvý trailer na štvrtý Uncharted. Dodger sa dostal do podsvetia po tom, čo sa vyhol náboru do služieb Impéria a tým zanechal domov vo veľmi zlých podmienkach. Keď sa vydal na útek, jednotky Impéria ho začali prenasledovať a jediné, čo mu zostávalo, bolo skrývať sa v kútoch galaxie. Naučil sa byť okúzľujúci a ako riešiť problémy, no jeho život sa výrazne zhoršil po tom, čo mu zničili jeho rodný domov Alderaan a sám sa našiel na zozname hľadaných, ktorí prežili, vytvorenom Impériom.

Keď Rebeli odpálili Hviezdu smrti, Impérium sa zameralo na odplatu cielenú proti časti galaxie, v ktorej sa zdržovali "teroristi". Toto samozrejme nie je pre Dodgera dobré, no zároveň je to pre neho príležitosť, ako zarobiť peniaze. Takéto zapojenie Impéria má na podsvetie veľmi zaujímavý vplyv, pretože sa všetci postupne začínajú meniť z kriminálnikov na hrdinov, ktorí sú ochotní pomáhať vôbec po prvýkrát Rebelom.

Dodger je vzpruhou pre príbeh v momente, keď dostane šancu pracovať pre Jabba the Hutta. Táto práca zabezpečí pre Dodgera peniaze, ktoré potrebuje na to, aby sa dokázal vykúpiť zo zoznamu preživších z Alderaanu. Počas tejto aktivity Dodger zistí niečo hrozné o tom, čo chce Impérium spraviť so zbraňou, ktorá má mať cieľ blízko jeho domova. To ho má prinútiť konfrontovať jeho minulosť, zatiaľčo deštrukcia jeho domovského sveta pokračuje.

Dodger je úplne schopný starať sa ako o seba, tak aj o svojich spoločníkov. Je vyzbrojený ľahkým bičom/hákom a blasterom. Jeho typické pohyby sú aktivácia spomínaného háku a chytenie nepriateľov s jeho ľavou rukou, ktorých následne pošle na druhý svet s pištoľou v pravej ruke. V hre má byť množstvo variantov na tieto zbrane, no nie je jasné, v akej forme. Každopádne, proti nepriateľom používa "magické laso" a pištoľ.

Ako všetky informácie, ktoré nie sú priamo od tvorcov hry, aj tieto je nutné brať s rezervou.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk