Nové tituly Bethesdy budú sprevádzať komiksy

Na doplnok v tejto forme sa tak môžu tešiť nový Wolfenstein, The Evil Within a tiež Dishonored.

pridal Gam_er 23.6.2017 o 12:49 pod hry
Nové tituly Bethesdy budú sprevádzať komiksy

HRY > NOVINKY >

Na minulotýždňovej E3 oznámila Bethesda trojicu nových titulov, ktoré sa chytá vydať už čoskoro. Čaká na nás teda The Evil Within 2, Wolfenstein II: The New Colossus a DLC do Dishonored 2, s podtitulom Death of the Outsider. Dnes nám Titan Comics v spolupráci s Bethesdou oznámili, že vydanie týchto titulov bude sprevádzať séria komiksov, dostupná pre každého. 

Prvým na zozname je druhý diel série The Evil Within. Fanúšikovia si určite spomenú na to, že v roku 2015 vydali Titan Comics prequel k prvej časti. Podobne ako vtedy, sa teda vráti komiksové pokračovanie aj k tejto časti. V tejto komixksvej sérii čitatelia nájdu detektíva Sebastiana Castellanosa, ktorý sa stále nespamätal z udalostí, ktoré sa stali v Beacon Mental Hospital, keď vyšetroval nový prípad sériového vraha, ktorý náhle zasiahol Krimson City.

Nové tituly Bethesdy budú sprevádzať komiksy

Komiks The Evil Within #1 bol napísaný Ryanom O’ Sullivanom, ktorý je zodpovedný za Warhammer 40,000: Dawn of War III, Turncoat. O ilustrácie sa postarali Damien Worm (The October Faction) a Szymon Kudranski (Spider-Man). Do obchodov a vašich digitálnych zariadení sa tento komiks dostane 6. septembra. 

Potom sa dostaneme ku komiksovej sérii, ktorá bude sprevádzať Wolfenstein II: The New Colossus. O písanie sa postaral Dan Watters (Limbo, Assassin’s Creed: Uprising) a ilustrácie zastrešili Piotr Kowalski (SEX, Dark Souls) a Ronilson Freire (The Mummy). Komix nás vezme na Blaskowiczovu misiu, kde už tradične zomrie množstvo nacistov a pôjde o zastavenie zlovestného úsilia Hansa Hartmanna. Prvé číslo sa uvoľní vo svojej fyzickej a digitálnej podobe 13. septembra. 

Nové tituly Bethesdy budú sprevádzať komiksy

Napokon Bethesda oznámila komiks aj k rozšíreniu druhého dielu Dishonored - Death of the Outsider. Dishonored: The Peeress and the Price bude obsahovať príbeh a obsah, ktorý sa bude viazať na nedávno oznámené DLC. Nasleduje Emily Kaldwin v momente, keď sa vráti do Dunwallu s Corvom. Čoskoro sa znepriatelí s politikom Archibaldom Dufraneom a keď sa objavia správy o novom zabijakovi v meste, Emily záhadne stráca svoje sily.

Nové tituly Bethesdy budú sprevádzať komiksy

Komiks napísal Michael Moreci (Roche Limit) a ilustrácie si vzali na starosť Andrea Olimpieri (Dishonored) a Mattia Iacono (Demone Dentro). Prvé číslo príde 27. septembra ako vo fyzickej, tak v digitálnej forme. 





Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk