Týždenník - Škola skončila, prázdniny začínajú

Začínajú prázdniny a pozrime sa, aké novinky nám minulý týždeň uzatvorili školský rok.

pridal saver 2.7.2017 o 22:20 pod hry
Týždenník - Škola skončila, prázdniny začínajú

HRY > NOVINKY >

Začínajú prázdniny a pozrime sa, aké novinky nám minulý týždeň uzatvorili školský rok. Hlavne to bolo vydanie remastrovanej trilógie Crasha, ktorý vyšiel v piatok s decentnými recenziami, ale prišiel aj 2.6 update pre Diablo 3 s tromi novými lokalitami a samozrejme začali výpredaje, aby školáci mohli minúť svoje peniaze za vysvedčenia. Tie sú ako na Steame, tak aj na Xbox One a Windows 10.

     

Teraz takmer dva mesiace už čakajte len poskromnejšiu nádielku hier, ale objavia sa tam rôzne menšie zaujímavé tituly. Napríklad Blizzard práve ohlásil dátum vydania Starcraft Remastered a to na 14. august. Cez prázdniny spustí svoju uzavretú betu aj Escape from Tarkov. Ak chcete nejakú betu hrať už hneď, tak Lawbreakers fps multiplayerovka ju už spustila s tým, že vyjde 5. augusta. Rovnako cez prázdniny vyjde aj Assassin's Creed Rebellion, mobilný prídavok do Assassin's Creed série.

Z hier, ktoré nám vyjdú na jeseň, sa nám na nových záberoch ukázal Project Cars 2, o ktorom autori tvrdia, že je technologicky ďalej ako Forza a Gran Turismo a tieto série ich len dobiehajú. Uvidíme, ako to bude hodnoteniami. Tento rok by mala byť dokončená aj Playerunknown's Battlegrounds hra, zároveň by mala vyjsť v preview verzii aj na Xbox One a autori tam už rozmýšľajú aj nad crossplatform multiplayerom.

     

Tento týždeň sa nám aj plne uzavrelo E3 a to vyhodnotením ocenení, kde to jednoznačne ovládlo Nintendo so Super Mario Odyssey a Mario+Rabbids. Z hardvéru vyhral Xbox One X, racingovky ovládla Forza, na PC bolo vraj najlepšie Destiny 2, akčná hra z E3 je Wolfenstein II: The New Colossus a online multiplayerom zaujal Star Wars Battlefront II.

Z grafických kariet vyšla nová VEGA karta od AMD, ktorá je zatiaľ vo Frontier edícii zameraná na vývojárov a firemné použitie, náležite tomu má aj menší herný výkon. Tento mesiac vyjde aj herná verzia a uvidíme, aký výkon a akú cenu ponúkne. K tomu sa masívne rozširujú karty na ťaženie kryptomien, ktoré ponúka už aj Sapphire.

Plus, ak si cez prázdniny dosť zarobíte, môžete si kúpiť 77 palcovú LG OLED TV, ktorú si nalepíte na stenu. Stojí len 20 tisíc dolárov.

   

Z recenzií sme sa už dostali k Rime, ktoré je pôsobivou prechádzkou, pridali sme recenziu na práve vydaný Get Even, ktorý je kvalitný psychologický triler a aj na Friday The 13th, ktorý je nedotiahnutou multiplayerovkou a pridali sme aj recenziu na menšiu akciu Mr. Shifty a remaster Voodoo Vince. Doplnili to dojmy na Super Mario Odyssey.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk