Kariérny režim v Project Cars 2 bude masívny

Ak ste čakali v dvojke vylepšenia aj v rámci kariéry, čakali ste správne.

pridal play3man 22.7.2017 o 17:51 pod hry
Kariérny režim v Project Cars 2 bude masívny

HRY > NOVINKY >

Project Cars 2 sa vydá na svoju benzínom preplnenú cestu už koncom septembra, a tak je pochopiteľné, že sa s nami autori zo štúdia Slightly Mad Studios delia stále o viac a viac detailov v rámci možností hry. Už sme tu mali kompletný zoznam okruhov spolu so zoznamom áut, no a teraz nám priblížili kariérny režim, ktorý by mal byť výrazne prepracovanejší ako v jednotke. Ak teda plánujete zlepšovať vaše šoférske schopnosti v kariére, tak vedzte, že na to budete mať množstvo príležitostí.

Kariérny režim teda bude obsahovať až 29 rôznych typov pretekov, ktoré budú rozdelené do šiestich tried a päť unikátnych disciplín. Vďaka takýmto rozsiahlym možnostiam sa máme tešiť na síce veľmi náročné preteky, no zároveň veľmi uspokojivý zážitok. Dostanete príležitosť prepracovať sa od neskúseného pretekára začínajúceho na motokárach až na špičku motoršportu, ktorý obsadzuje pódiové umiestnenia na svetových šampionátoch či známych pretekoch ako Indy 500 alebo Le Mans 24 hours. Ak však máte už nejaké skúsenosti s autami, môžete preskočiť všetky základné výzvy a vrhnúť sa rovno na poriadne adrenalínové preteky.

Preteky od prvej do šiestej triedy tak budú čakať len na vás. Ľubovoľne si môžete zvoliť, ktorú výzvu najbližšie prijmete nezávisle od triedy. Môžete sa pustiť do pretekov GT, prototypov, rally áut či bežných vozidiel. Takto rozdelené preteky majú zabezpečiť veľmi dobrý balans v kombinácii s vozovým parkom, ktorý tvorí viac ako 180 áut, a 40 okruhmi.

Ak ste mali v pôvodnej hre radi systém kontraktov, v dvojke sa vráti, no s vylepšeniami. Tie sa orientovali najmä na to, aby mal pretekár oveľa viac možností rozhodnúť sa, s ktorým tímom podpíše zmluvu. Novinkou sú tiež takzvaní Manufacturer Drives, teda jazdci za ikonické značky automobilov, ako napríklad Ferrari, Porsche, Aston Martin či iné. Návrat však hlásia aj Invitational Events, kedy za vaše úspechy dostávate prístup k pretekom mimo štandardnej kampane. Novinkou však je, že teraz si ich budete môcť zahrať kedykoľvek budete chcieť a akokoľvek často.

Project Cars 2 vychádza 22. septembra pre PS4, Xbox One a PC.





Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Slightly Mad Studios
Štýl: Racing / Simulácia
Dátum vydania: 22. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17926)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk