Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly

Microsoft začal s ďalšou várkou prezentácii Xbox One X, kde teraz ukázal svoje dizajnové štúdio.

pridal saver 3.10.2017 o 10:05 pod hry
Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly

HRY > NOVINKY >

Microsoft začal s ďalšou várkou prezentácii Xbox One X, kde teraz magazíny ako Wired alebo Verge ponúkli hlbší pohľad do zákulisia vývoja konzoly. Spomínali veci, ktoré už vieme a teda, že bude v každom ohlade rýchlejšia, ale menšia, so novým chladením a nakoniec aj to, že nie je len obyčajným upgradom Xbox One.

Alberto Penello k tomu dodal, že je to vzdialenie sa od konzolových generácii a hovorí, že konzolové generácie s veľkými nárastmi výkonu už budú minulosťou. Budú existovať ale v inej podobe ako doteraz. Rovnako zariadenia sú už nepodstatné keďže môžete hrať na rôznych platformách s rovnakými priateľmi. To je filozofia s ktorou sa Microsoft pustil do spätnej kompatiblity a Play Anywhere. 

Microsoft teraz ukázali miesto kde sa konzola dizajnovala a to v Building 87 sekcii, ktorá je postavený na 63 veľkých pružinách a vzduchová škára ju delí od ostatného zariadenia. Tu si sami tlačia obaly na zariadenia na 3D tlačiarňach, dizajnujú a testujú svoje výtvory.  Vidíme aj niekoľko konceptných dizajnov konzoly,  ktoré ukazujú, že sa v posledných verziách hlavne hrali s velkosťou spodnej hrany konzoly a umiestnením portov.

Vnútri teraz ušetrili miesto postavením dosky na vrch konzoly a zároveň jej obrátenie im umožnilo zbaviť sa vetracích otvorov na vrchnej strane konzoly, pričom vytvorilo veľa miesta na spodu konzoly. Tam na seba uložili disk a bluray mechaniku, zmestil sa tam aj zdroj a nové chladenie, ktoré je teraz založené na vapor chamber, keďže musí uchladiť dvojnásobne viac tepla ako pri Xbox One S. Pre konzolu vytvorili farbu, ktorú nazvali Infinite Black, ako kontrast k bielemu Xbox One S.





Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly  Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly  Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly
Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly  Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly  Microsoft priblížil dizajn a koncepty Xbox One X konzoly
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19912)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk