Autori s Assassin’s Creed Origins chceli urobiť veľký krok vpred a modernizovať herný zážitok, HDR podpora dorazí v novembri

Assassin’s Creed Origins prináša množstvo nových vecí a uberá sa viac k RPG. Kreatívny režisér vysvetľuje, prečo sa tak rozhodli, obhajuje pridanie orla a Ubisoft tiež zverejnil dátum vydania HDR patchu.

pridal Gam_er 29.10.2017 o 12:08 pod hry
Autori s Assassin’s Creed Origins chceli urobiť veľký krok vpred a modernizovať herný zážitok, HDR podpora dorazí v novembri

HRY > NOVINKY >

Assassin’s Creed Origins je aktuálne vonku po tom, čo sa Ubisoft rozhodol, že si značka zaslúži viac času potrebného na to, aby sa uistili, že ďalší diel nebude znova len ten istý vyšťavený koncept, ktorý sme tu už mali viackrát predtým. 

V najnovšom rozhovore kreatívny režisér hry Jean Guesdon vysvetlil, ako sa vývojový tím, ktorý stojí za Black Flagom usiloval o vytvorenie úplne nového zážitku:

„Vo všetkých Assassin’s Creed hrách...pokiaľ ide o hrateľnosť, sme sa vždy snažili priniesť nejaké nové veci. S Assassin’s Creed sme chceli urobiť veľký krok dopredu a zmodernizovať herný zážitok. Preto sme sa dotkli toľkých nových vecí: priniesli sme orla, schopnosť plávať všade, lezenie na kamene, strieľanie šípov a nový systém boja. Celá hrateľnosť predstavuje naozaj modernú cestu, ktorá sa presúva do RPG.“

Guesdon tiež obhajoval pridanie orla, ktorý množstvo ľudí prirovnáva k dronu z Ghost Recon Wildlands:

„Pri hre na ktorej pracujeme vždy začíname s vecami, ktoré pre ňu budú mať zmysel. Ktoré veci zmysel majú? Dokonalý zmysel mal napríklad hák v Assassin’s Creed Syndicate, pretože Londýn bol zatiaľ najvyššie mesto, aké sme postavili. Niektoré budovy boli šesť - sedem podlaží vysoké, takže sme potrebovali niečo, čo umožní rýchlejšie šplhanie. Hák vyšiel práve z tohto. Keďže Assassin’s Creed Origins má znova veľmi odlišný svet, prišli sme s viacerými možnosťami.

Urobili sme obrovský svet, ktorý je naplnený AI. Tá je pretrvávajúca a globálna, takže všetko čo tu stretnete naozaj žije, dokonca aj keď je to ďaleko od Bayeka. Je to veľmi zaujímavé, pretože tento systém vytvára situácie, ktoré nemôžete predvídať. A prečo orol? Áno, čiastočne je to zo strategického hľadiska preskúmania lokalít, ktoré si môžete prehliadnuť z výšky a nič vám neunikne. Chceli sme však ponúknuť novú perspektívu v oveľa väčšom rozsahu, takže môžete vidieť ako svet žije aj veľmi ďaleko od vás a nastaviť si svoje ciele. Ide teda o praktický krok, ktorý nemá nič spoločné s inými hrami.“

Po vydaní hry sa mnoho fanúšikov sťažovalo na to, že PS4 Pro verzia nemá podporu HDR. Zdá sa, že tá dorazí až s vydaním Xboxu One X. Ubisoft totiž plánuje vydať patch s podporou HDR pre PS4 Pro a Xbox One X naraz a príde s ním 6. novembra, teda deň pred vydaním najvýkonnejšej konzoly od Microsoftu. Pre majiteľov PS4 Pro to môže byť nepríjemné, no musia čakať. Pozitívnou správou je, že čakanie nepotrvá dlhšie ako týždeň.

Čo hovoríte na nový Assassin’s Creed Origins vy? Sadli vám k hre rozsiahlejšie RPG prvky, levelovanie a nový súbojový systém alebo by ste boli radšej za starý spôsob boja? 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19906)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk