Autori Forzy Horizon príjmajú nových ľudí, ktorí pracovali na GTA a MGS

Playground Games sa rozhodli pre zmenu žánru. Riešia nové štúdio, ktoré bude pripravovať ich akčný open world RPG titul. Na nej majú pracovať ostrieľaní vývojári.

pridal Gam_er 23.11.2017 o 15:21 pod hry
Autori Forzy Horizon príjmajú nových ľudí, ktorí pracovali na GTA a MGS

HRY > NOVINKY >

Vývojári Forza Horizon zväčšujú počet zamestnancov a otvárajú nové štúdio, pričom by sa radi zastavili na čísle okolo 400 ľudí. Tento krok sa rozhodli urobiť kvôli príprave svojej novej hry, ktorá bude prvým nepretekárskym projektom tohto developera. 

Vedenie oznámilo, že hľadajú nové talenty, ktoré budú pracovať na netradičnej hre v novom štúdiu, s plánovaným otvorením začiatkom budúceho roka. Hra je nateraz opísaná ako akčný RPG titul v otvorenom svete. Najnovším prírastkom do tímu je  Sean Eyestone, ktorý preberá úlohu výrobného riaditeľa. Naposledy pôsobil ako senior producent v DICE, kde produkoval Battlefront II. Ešte predtým však strávil 10 rokov práce v Kojima Productions, kde sa podieľal na niekoľkých Metal Gear Solid hrách, vrátane tých otovrenejších (Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a Ground Zeroes). 

Ďalšie nové zmluvy zahŕňajú hlavného dizajnéra Willa Kennedyho a hlavného dizajnéra bojov Juana Fernandez di Simona. Kennedy sa pridal do tímu v júli po ôsmich rokoch pôsobenia v Rockstar North, kde pracoval ako herný a level dizajnér, pričom sa podieľal aj na GTA V. Medzitým sa v októbri pripojil di Simon, ktorý pracoval ako senior dizajnér Hellblade. Ešte predtým však strávil 3 roky v Tequila Works, kde sa podieľal na hre Rime. 

Playground aktuálne zabezpečuje kancelárske priestory pre svoje nové štúdio v ich domovskom meste Leamington Spa. Spoločnosť plánuje rozsiahlu rekonštrukciu budovy a začne obývať prízemie a prvé poschodie s tým, že do konca roka 2018 plánuje postupne prejsť do druhého poschodia ako bude najímať nových ľudí.

Vedenie Playground hovorí o príprave mimoriadne vzrušujúceho projektu, ktorého premisa priťahuje talenty svetovej úrovne. Obrovský prísľub si sľubujú od nových, mladých talentov, ktoré budú pracovať v kombinácii so skúsenými menami. 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19774)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk