Insomniac Games potvrdili, že Spider-Man v hre nebude zabíjať a pridali ďalšie informácie z hry

Autori sa chvália tým, ako veľmi sa Spider-Man zlepšil, odkedy sme ho videli na E3.

pridal Gam_er 10.12.2017 o 14:14 pod hry
Insomniac Games potvrdili, že Spider-Man v hre nebude zabíjať a pridali ďalšie informácie z hry

HRY > NOVINKY >

Výkonný kreatívny riaditeľ Marvelu, Bill Rosemann a kreatívny režisér Insomiac Games, Bryan Intihar s nami počas PSX zdieľali niekoľko nových informácií, ktoré sa týkajú pripravovaného Spider-Mana. Intihar začal priznaním, že hru hrá každý víkend doma, aby skontroloval progres a zlepšil všetko, čo sa dá. 

Rosemann si zas pár dní dozadu prečítal jeden script na plánovanú scénu a opisuje ho ako úžasný. Tvrdí, že by sme neverili, ako veľmi sa hra stihla rozvinúť od E3, kedy sme z nej videli posledné zábery. Taktiež počujeme o traversal tíme, ktorý má na starosti Spider-Manov pohyb vo vzduchu, čo samozrejme obnáša aj hojdanie na pavučinách. Tzv. hojdačka v New Yorku je podľa autorov jedným z najlepších aspektov hry. 

Ak sa napríklad otočíte na budovu, ku ktorej sa na pavučine rútite, nemusíte ju iba zasiahnuť a prilepiť sa na ňu. Spider-Man začne behať po stene bez akéhokoľvek prechodu alebo zaseknutia. Jednou z koncepcii pohybu vo vzduchu je, že Spider-Manovi nesmie nič skrížiť cestu, musí prekážky prekonávať bez akéhokoľvek zaváhania či prerušenia, pričom si tiež musí po celú dobu udržiavať hybnú silu. Autori teda pracujú na tom, aby bol celý jeho pohyb úplne plynulý bez ohľadu na to, v akom prostredí sa nachádza. 

Okrem toho sa tiež dozvedáme, že tím zostal verný predlohe a Spider-Man v hre nebude zabíjať. Na tento aspekt dával pozor samotný Marvel. To znamená, že ak napríklad vyhodíte niekoho z budovy, Spider-Man ho automaticky zaistí aby sa nezabil. 

Viac svetla do novej Spider-Man hry prináša tiež nové video zo zákulisia, ktoré má predstaviť epickú víziu autorov. K tímu sa pripojili klasickí Spider-Manovi spisovatelia Dan Slott a Christos Gage, ktorí spolupracujú s interným tímom scenáristov v Insomniac Games, aby priniesli ten najlepší príbeh. Vo videu môžeme vidieť tiež nejaký ten gameplay a pozrieť sa na to, ako prebieha vývoj hry. Za zmienku stojí tiež fakt, že všetky zábery pochádzajú z PS4 Pro. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk