Týždenník - Call of Battle Royale

Ohlásenie Call of Duty sa nieslo týmto týždňom, pridalo sa aj predstavenie Rage 2, nový gamepad pre Xbox One, nové Halo a veľa noviniek predstavil Paradox.

pridal saver 20.5.2018 o 21:32 pod hry
Týždenník - Call of Battle Royale

HRY > NOVINKY >

Ohlásenie Call of Duty sa nieslo týmto týždňom, pridalo sa aj predstavenie Rage 2, nový gamepad pre Xbox One, nové Halo a veľa noviniek predstavil Paradox.

 

Call of Duty: Black Ops 4 bude presne to, čo nám leaky naznačovali, a teda bude bez singleplayeru, ale s Battle Royale módom. Teda hra ponúkne nový multiplayer, teraz založený na upgrade zbraní a bez skákania, pridá rovno tri mapy Zombíkov do základnej hry, čím sa snažia autori vyvážiť absenciu kampane a nakoniec Battle Royale režim bude novinkou, ktorá na jednej veľkej mape ponúkne prakticky všetky postavy, vozidlá a témy z predchádzajúcich Black Ops hier.

Rage 2 bude od Avalanche, autorov Just Cause, a v podobnom šialenom tempe, ale so základom prebranom z pôvodného Rage. Pribudnú upgrady postavy a supersily vyvolané mutáciami. Hra vyjde začiatkom budúceho roka. Viac nám Bethesda ohlási na E3 a určite tam bližšie predstaví aj mesačnú expanziu Prey.

Nový Xbox Inside mal tento týždeň Microsoft, kde predstavoval ako svoj aktuálny titul State of Decay 2, tak odteasoval aj prvú expanziu pre Sea of Thieves, ktorá zrejme pridá do hry megalodona, ohlásený bol júlový dátum príchodu No Man's Sky na Xbox One aj s multiplayerom, pridali ohlásenie nového Halo, ktoré bude pre automaty a aj novinky do Forzy 7.

Popritom predstavil aj nový Xbox One/PC gamepad určený pre postihnutých hráčov, ktorí nemôžu ovládať štandardný gamepad. Tu si môžu pridať rôzne custom ovládače, ktoré nahradia rôzne tlačidlá. Všetko preto, aby mohli plnohodnotne ovládať hry. Na druhej strane, aj štandardní hráči môžu toto zariadenie použiť napríklad na pripojenie kvalitných joystickov na ovládanie leteckých hier, prípadne iných simulácií. Tento týždeň Microsoft predstavil aj nový Surface Hub monitor pre firmy

Paradox mal cez víkend veľkú prezentáciu, kde predstavil nové expanzie pre Stellaris, Hearts of Iron IV, Crusader Kings II a Europa Universalis IV. Rovnako ohlásil prípravu stolnej hry, ale z nových titulov ohlásili Age of Wonders: PlanetfallImperator: Rome.

Z iných noviniek bolo odložené Metro Exodus na budúci rok a rovnakého osudu sa dočkal aj Borderlands 3, ktorý vyjde až niekedy po marci budúci rok a The Division 2 vyjde ešte pred marcom budúceho roka. Ak by ste stále postapokalyptických hier nemali dosť, Stalker 2 bol ohlásený na rok 2021.  A zo smutnejších správ sme tu mali zatvorenie Boss Key štúdia, ktoré viedol CliffyB, autor Gears of War. Firmu zabil hlavne Overwatch ako aj absencia podpory ich vydavateľa, Cliffyho vyjadrenie na adresu rôznych skupín hráčov tomu nepomohli.

Z hardvéru, konkrétne z konzol dostal Xbox One májový update a okrem iného už podporuje aj 120Hz monitory, či automaticky stúpol aj framerate hier s odomknutým framerate je zatiaľ otázne. Z monitorov dostal dátum a cenu 4K HDR 144hz Gsync monitor od Nvidie a Aceru.

 

Pri príležitosti premiéry Deadpolla sme si zhrnuli najlepšie a najhoršie hry podľa komiksov, pridali sme si recenziu na State of Decay 2 zombie survival sandboxovku. Doplnili sme to recenziou na fantasy survival sandboxovku Conan Exiles a aj slabučkú roguelite City of Brass. Pridali sme aj recenziu na The Raven Remastered a aj Turmoil: The Heat is On a zo športov MLB The Show 18. Nakoniec sme sa pozreli aj na kartónový počin od Nintenda - Labo. Pridali sme aj nový pdf magazín.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk