Čo majú všetci s 22. februárom?

Cez E3 sme si mohli všimnúť, ako hneď štyri firmy naplánovali svoje termíny vydania hier na 22. februára.

pridal saver 23.6.2018 o 11:17 pod hry
Čo majú všetci s 22. februárom?

HRY > NOVINKY >

Na E3 sa nám objavila zvláštna anomália, kde štyri firmy naplánovali vydania svojich titulov na 22.2. 2019.
Všetko sú to tituly v otvorených svetoch, pričom dve sú singleplayerovky, jedna kombinuje single a multiplayer a posledný je online titul s prídavkom kooperácie. Konkrétne:

- Metro: Exodus (PC, Xbox One, PS4)

- Days Gone (PS4)

- Crackdown 3 (PC, Xbox One)

- Anthem (PC, Xbox One, PS4)

Je to zaujímavé, keďže sa zhodli veľké tituly, ale je to hlavne preto, že dátumy boli ohlásené prakticky naraz. Ak by to vedeli dopredu, tak by takúto vec nikto nespravil. Jeden-dva veľké tituly sa naraz znesú, štyri je už veľa. Teraz môžeme čakať, že firmy si to postupne popresúvajú a to napriek tomu, že dátum je veľmi dobrý. Nie je to začiatok roka a ešte ani jarná sezóna. Zjavne si všetci zhodne mysleli, že skúsia vyjsť ešte pred náporom ostatných hier, ale nakoniec to dopadlo tak, že si ich posunuli viacerí naraz a prakticky spúšťajú jarnú sezónu skôr.

 

Môžeme odhadovať, že EA s Anthem už nebude dátum riešiť v prípade, že Bioware stihne všetko dokončiť. Majú totiž najväčší titul a pre nich je vydanie pred sezónou dôležité, keďže ide o onlineovku a potrebujú sa rozbehnúť a získať hráčov a to ešte pred vydaním The Division 2. Ten im bude priamou konkurenciou.

Odsunutý bude minimálne Crackdown 3, ten tam je najslabší a môžeme očakávať, že bude odsunutý na začiatok februára. Nakoniec v store ani nemá presný dátum, len februárový mesiac. Už veľmi nerátame s tým, že by to Microsoft ďalej odkladal. Skôr to bude chcieť vydať čo najskôr. Teda za podmienky, že to bude celé fungovať.

 

Oproti nemu Metro Exodus je zaručená kvalita. O tom nie je pochýb, záujem bude ale značka má hlavne na konzolách zatiaľ len užšiu základňu fanúšikov a Deep Silver možno práve preto ešte dátum zhodnotí. Nevyhnutne to nepotrebuje tlačiť za každú cenu a môžu to kľudne ešte raz odložiť.

Nakoniec Days Gone je otázny. Ten nemá taký ohlas ako ostatné PS4 exkluzivity a vidieť, že Sony sa s ním rovnako ako ostatní chcelo vyhnúť konkurencii a rovnako ako ostatní jej tam získalo viac. Môže sa ho pokúsiť tlačiť nasilu, ale priama konkurencia pri vydaní predaje len zníži. Ale možno ho ešte odložia, ak budú chcieť zvýšiť kvalitu.

Pri presúvaní si však tituly musia dávať pozor na marec, kde už číha The Division 2 a zrejme tam vyjde aj Rage 2. Na február k tomu je už naplánovaný Dead or Alive 6 a menší Trials Rising, ktoré zrejme vyjdú skôr. 





Páči sa mi! (+8)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17914)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk