Nové tituly od Warthog

pridal spacejunker 30.7.2004 o 12:43 pod hry
HRY > NOVINKY >

Fallen Kingdoms nie je jediným RPG v produkcii Wathogu. Wrath&Skeller bude dobrodružstvom barbara (Wrath) a bojového mága (Skeller), ktorí bojujú proti zlému mágovi Chyre s chúťkami ovládnuť svet. Akčné RPG Wrath&Skeller sa pripravuje pre platformu PC a konzoly. Detaily o hre zatiaľ nie sú známe.

Z úplne iného súdku bude pripravovaný akčný športový titul Blood Bowl. Budete sa starať o tím obrnených športovcov zostavených z orkov, elfov alebo iných bojovníkov. Podobne ako v Chaos League o drahocenné body budete bojovať v arénach a za špeciálne údery alebo smrť protivníka dostanete davy ľudí do varu.

Nasledujúce dva ohlásené tituly sú viac než divné. Prvým z nich je Furious Phill, odohrávajúci sa v postapokalyptickej budúcnosti. Hlavná postava Phill prežila samovražedný výstrel zo zrezanej brokovnice a preberá sa s chýbajúcou častou hlavy vo svete plnom mutantov. Furious Phill bude rozdelený do kapitol a hráč sa musí dostať po legendárnej Route 66 na západné pobrežie US.

Druhým podivným titulom je Mama Can I Mow The Lawn s uleteným konceptom kosenia trávy. Teeneager Kurt objaví v garáži svojho otca netradičný spaľovací motor, ktorého nepoháňa benzín, ale vegetácia, konkrétne tráva. Týmto pohonom je vybavená kosačka, na ktorej bude hráč kosiť trávniky v meste a zarábať si peniaze. Pokosiť budete môcť ulice, futbalové a golfové ihriská, parky, cintoríny alebo ranč "kráľa" popu, Michaela Jacksona. Tento titul bude obsahovať aj množstvo bonusov a minihier. Warthog to dúfam s týmto titulom nemyslí vážne, originalita je jedna vec, ale netreba zachádzať do extrémov! Warthog pracuje na peknom prepadáku. Dôležitá je zábava a hrateľnosť, koho baví kosiť trávnik nech zdvihne ruku! Mam Can I Mow The Lawn vychádza na koznolách koncom budúceho roka.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20935)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk