Krátke správy

pridal spacejunker 12.8.2004 o 18:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

ZootFly podpísali zmluvu z jedným z najväčších európskych vydavateľov o vývoji akčného titulu s vozidlami. Podľa oficiálnej stránky ZootFly je zatiaľ neohlásený titul vyvíjaný pre PC a Xbox.

Handheld Nintendo DS sa dostane na trh v severnej Amerike a v Japonsku pred dňom vďakyvzdania (štvrtý štvrtok v mesiaci november) tento rok. Japonský predajcovia odhadujú, že v deň zahájenia predaja bude dostupných 11 titulov. Koncová cena zatiaľ nebola stanovená, ale podľa odhadu by sa mala pohybovať medzi 200-250$ (cca 7000,-Sk).

Na prebiehajúcom Quakecone odprezentovala Nvidia dva nové modely grafických kariet GF6600 a GF6600 GT. Oba modely sú určené pre mainstream a podporujú plnú špecifikáciu DX9, PS 3.0, UltraShadow II, 8 pipelines a obe sú osadené 128MB GDDR3 pamäťami.

EA dnes oznámili, že k pripravovanému FPS titulu GoldenEye: Rogue Agent zloží hudbu DJ Paul Oakenfold. Tento DJ sa takisto podpísal na úvodnej skladbe k FIFA Soccer 2005, kde okrem neho si budete môcť v tomto titule vypočuť ďalších 37 skladieb. Celý výpis soundtracku nájdete tu.

CD Projekt oznámil začiatok predaja NHL Eastside Hockey Manager CZ. Stane sa tak 19.8.2004 (štvrtok), kedy povediete k víťazstvu jeden z 250 tímov. Česká verzia bude navyše obsahovať licencie Tipsport Extraligy a ST Extraligy. Oproti anglickej verzii vychádza o niečo neskôr, kvôli integrovaniu nového patchu, ktorý dramatickým spôsobom balansuje hrateľnosť.

Radical Games v spolupráci s VU Games oznámili vývoj akčného 3rd person titulu Scarface na motívy rovnomenného filmu v hlavnej úlohe s Al Pacinom. Herný remake by sa mal dostať na trh v koncom budúceho roka.

Vo filmovom spracovaní BloodRayne si zahrá úlohu hlavného záporáka Sir Ben Kingsley (Ghandi). Upírku Rayne si zahrá Kristanna Loken (Terminator 3), scenár k filmu napísala Guinevere Turner (American Psycho) a réžie sa chopil Nemec Uwe Boll.

Pokračovanie PS2 titulu Getaway: Black Monday vyjde v severnej Amerike pravdepodobne až začiatkom budúceho roka. Európsky dátum vydania zostáva nezmenený (November 2004).

Hip Interactive odkúpili arizonské vývojárske štúdio Arush Entertainment. Kúpou tak Hip získali práva na všetky hry, vrátane pripravovaného Playboy: The Mansion.





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, nvidia, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk