Logitech rozširuje portfólio o nové pestrofarebné herné príslušenstvo

Myšky, klávesnice, headsety a dokonca aj kryty mikrofónov si môžete vybrať v niekoľkých nových farbách

pridal matus_ace 25.8.2020 o 18:12 pod hry
Logitech rozširuje portfólio o nové pestrofarebné herné príslušenstvo

HRY > NOVINKY >

Logitech chce vystúpiť z radu a ponúka nové pestrofarebné herné príslušenstvo, aby oslovil aj hráčov, ktorí nechcú len všetko v čiernej. Preto priniesli novú farebnú kolekciu myší, klávesníc, headsetov a aj krytov mikrofónov. Okrem čiernej si budete môcť vybrať aj bielu, modrú a orgovánovú, ktorou chcú osloviť hráčky a zároveň si touto kolekciou môžete zladiť všetky svoje periférie do jednej farby.

Základom nového farebného radu Logitech G-Series Color Collection je bezdrôtový headset G733 LIGHTSPEED. Váži len 278 g a má farebný vymeniteľný hlavový popruh. Je tiež vybavený mäkkými dvojvrstvovými náušníkmi z pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobí tvaru vašej hlavy, čo z G733 robí jeden z najpohodlnejších headsetov, aké kedy Logitech G navrhol. K dispozícii je aj doplnková kolekcia farebne zladených hlavových popruhov a set zábavných, rôzne tvarovaných krytov mikrofónu, ktorý je kompatibilný so všetkými headsetmi Logitech G. Kryt mikrofónu tak môže mať tvar pier alebo niečo podobné. Cena headsetu je 149€ a set 5 krytov bude za 9,99€.

 

Najdrahšou súčasťou novej farebnej kolekcie je klávesnica, pričom ide o Logitech G915 TKL. Je to mechanická klávesnica bez numerickej časti s nízkym profilom klávesov a bezdrôtovým pripojením, ktorú možno už dobre poznáte. Jej čiernu verziu sme tu mali už skôr a je naozaj kvalitná. Obsahuje tiež ovládanie hlasitosti v podobe valca a nechýbajú tlačidlá na ovládanie médií a niektorých funkcií klávesnice. Váži 810 gramov, nesmie tu chýbať RGB podsvietenie všetkých klávesov a na výber sú tri druhy switchov: GL Clicky, GL Tactile a GL Linear. Cena klávesnice je 229 eur.

 

Myšky sú v novej kolekcii hneď dve a taktiež ide o už skôr známe modely, no môžete si vybrať tú, ktorá vám cenovo a možnosťami vyhovuje viac. Lacnejšia Logitech G203 Lightsync je za 40,99€ a ponúka RGB podsvietenie, 8000dpi maximálne rozlíšenie, klasický dizajn a 6 programovateľných tlačidiel. Drahšia Logitech G305 LIGHTSPEED je za 59,99€ a je to väčšia bezdrôtová myš s maximálnym rozlíšením až 12000dpi, 1ms odozvou, 6 programovateľnými tlačidlami, Hero optickým senzorom. Osloví tiež nízkou hmotnosťou a dlhou výdržou, keďže na jednu AA batériu vie vydržať až 9 mesiacov.

My sa čoskoro na takmer všetky tieto farebné novinky pozrieme v recenzii.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (6)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20991)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk