Dying Light 2 po dvoch rokoch mení príbehového dizajnéra a Techland sľubuje, že čoskoro k hre prezradí ďalšie novinky

Vývoj pokračovania survival zombie akcie neprebieha bez problémov. Techland sa však napriek tomu snaží priniesť najlepší možný zážitok.

pridal Gam_er 11.1.2021 o 7:47 pod hry
Dying Light 2 po dvoch rokoch mení príbehového dizajnéra a Techland sľubuje, že čoskoro k hre prezradí ďalšie novinky

HRY > NOVINKY >

Vývoj Dying Light 2 neprebieha najlepšie a jednou z rán pre hru bolo, že zo štúdia Techland odchádza veterán Pawel Selinger s 22 ročnou praxou. Jeho LinkedIn profil uvádzal, že pracoval ako art director a scenárista, ale zdá sa, že konkrétne na Dying Light 2 zastupoval pozíciu vedúceho príbehové dizajnéra, takže mal pod palcom príbehovú zložku hry. Selinger nahradil Chrisa Avellona, ktorý bol minulý rok z Techlandu vyhodený po správach o nevhodnom správaní a sexuálnom obťažovaní, ktorého sa mal dopustiť vo viacerých štúdiách, kde pôsobil. 

Pripravovaný titul od Techlandu tak stratil dvoch vyššie postavených ľudí za veľmi krátky čas, čo vo fanúšikoch nevzbudzuje veľkú dôveru. K situácii sa vyjadrilo aj samotné štúdio, ktoré potvrdilo náhradu za Selingera a zároveň dodalo, že vývojár nikdy nepracoval ako art director na Dying Light 2. Tiež naznačujú, že čoskoro prinesú o hre ďalšie novinky:

"Paweł Selinger, ktorý bol našim príbehovým dizajnérom posledné dva roky, sa rozhodol ukončiť spoluprácu s Techlandom a posunúť svoj kariérny život iným smerom. Väčšinu svojej kariéry strávil v Techlande a okrem iného je jeho zásluhou aj úspech Call of Juarez. Veľký kus práce zanechal aj na Dying Light 2, kde pracoval od úplného začiatku vývoja. Jeho povinnosti v októbri 2020 prevzal Piotr Szymanek. 

Radi by sme ubezpečili všetkých fanúšikov Dying Light 2, že pozícia art directora nie je ohrozená a od novembra 2019 ju zastáva Eric Cochonneau. Tím sa pod jeho vedením snaží ponúknuť hráčom čo najlepšiu možnú hru. Čoskoro s vami budeme zdieľať ďalšie vzrušujúce novinky."

Fanúšikovia na nové správy o hre čakali naozaj dlho, takže zatiaľ nie je jasné, čo autori myslia pod pojmom "vzrušujúce". Môžeme čakať nový trailer alebo aspoň okno vydania. O novinkách vás budeme samozrejme informovať. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (1)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20488)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk