Starship Troopers demo look

pridal saver 4.9.2005 o 17:53 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zahral som si demo na Starship Troopers a musím povedať, že veľmi slušné. Čakal som čisté béčko, ale toto má na naozaj na viac. Síce hra neoplýva top kvalitou grafiky, ale je tu veľmi slušná hrateľnosť, atmosféra trooperov z toho priam dýcha a Outpost level na prvú ukážku z hry veľmi sadol. Navyše hra má presne to, čo by od tejto témy človek čakal. Zmrzačené telá, neustála streľba, vystrašení vojaci a útočiace stovky chrobákov, túžiace len po jednom - vašej smrti.

V demo misii sa dostávate do opusteného Outpostu, kde má vaša jednotka preskúmať situáciu a zistiť, čo sa stalo s posádkou základne. Veľmi skoro však zisťujete, že to bola pasca a arachnoidi útočia zo všetkých strán. S prvou várkou asi 50 chrobákov si hravo poradíte, aby ste boli následne vyslaný získať energiu do rádia a míny z neďaleko zrúteného transportu. Je to jediná cesta prežitia a pre vás nebude ľahká. Pôjdete totiž sám a arachnoidi budú všade. Budú na vás útočiť a vy budete páliť, ako len to pôjde. Rovnako ako vo filme chrobáci nebudú žiadne trasorítky a zabijete ich len niekoľkými zásobníkmi. Ich pancier je pevný a ani odstrelené končatiny ich nezastavia. Ich AI je slabšia (chrobáčia) a úplne im pri tom počte stačí, vedia vás lokalizovať, ničiť a dokonca, keď ich je veľa, vedia preliezať steny základne. Na zemi na vás budú útočiť dva základné druhy bojových chrobákov, zo vzduchu budú lietať koníky a na konci si užijete aj obrovského tanker buga vyliezajúceho spod zeme. Popri vašom boji si užijete rôzne scriptové eventy, ako náhle stiahnutie vojaka z veže, unesenie vojaka chrobákom z kamenného brala, a dojem brutality budú zvyšovať aj všade sa nachádzajúce krvavé stopy.

Demo ponúklo dve základne zbrane, jednu štandardnú útočnú pušku máte s neobmedzenými nábojmi, ale veľkým zahrievaním a malým granátometom ako sekundárnou streľbou. Do druhej, silnejšej pušky musíte zbierať náboje, ale sú niekoľkonásobne silnejšie, a jej sekundárne strely dokážu zdolať silného arachnoida na dva zásahy. Vo výbave vám nechýbajú ani granáty a na konci levelu si vyskúšate aj stacionárny guľomet.

Grafika možno mierne zaostáva (hlavne detailami textúr a objektov), ale stále je na dobrej úrovni a nechýbajú jej shadre, realtimeové tiene (nezoptimalizované a výrazne znižujú framerate, odporúčam vypnúť) a aj pekné efektíky. Hra nemala problémy s plynulosťou na 2GHz, 512MB Ram a ATI9800, jedine na konci pri objavení sa stoviek arachnoidov naraz, framerate klesal pod 20fps. Mimochodom poteší, že sa mŕtvoly chrobákov nestrácajú. Ešte viac to umocňuje dojem vojny a vy vidíte dobre odvedenú prácu.

Myslím, že fanúšikovia sci-fi môžu byť s výsledkom spokojní a ak autori ešte v hre odladia pár detailov, môžeme čakať dobrú záležitosť. Nebolo by zlé, keby aspoň v takejto kvalite prišiel aj Stargate SG-1.





Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look Starship Troopers demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Empire Interactive / Strangelite
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk