Najlepšie a najsledovanejšie trailery z E3

Pozrime sa, aké videnia si doteraz nazbierali jednotlivé trailery z E3.

pridal saver 19.6.2021 o 14:26 pod hry
Najlepšie a najsledovanejšie trailery z E3

HRY > NOVINKY >

Pripomeňme si najlepšie a zároveň najsledovanejšie trailery z E3 výstavy. Tá sa po roku prerušenia vrátila v digitálnej podobe a aj keď nebola práve najlepšia, stále ponúkla dostatok ohlásení. 

 

The Outer Worlds 2 ponúkol jedinečný trailer, ktorý naznačil, ako sa robia takéto trailery ešte predtým, ako sa príprava hry len začne. Spolu mal okolo milióna videní

 

 

  • Najsledovanejšie ohlásenie hardvéru z E3 - Xbox mini Fridge

Microsoft na E3 odhalil svoju mini chladničku, ktorá sa začne predávať na jeseň a mala prekvapivý úspech s 3.4 miliónom videní videa.

 

Síce Battlefield bol ohlásený ešte pred E3, ale ako pôvodný trailer, tak aj E3 gameplay boli najsledovanejšie. Pôvodný trailer už nazbieral 15 miliónov videní, plus 4 milióna na Gamespote, gameplay má 7.2 milióna videní a 4-5 miliónov pridali aj Battlefield youtuberi.

Samotná hra nás zavedie na bojiská budúcnosti, tentoraz budú bojiská najväčšie doteraz so 128 hráčmi na PC a nových konzolách, na starých konzolách to bude 64 hráčov.

 

Ubisoft vie, ako na hráčov a ich Riders Republic nazbieral už 6.7 milióna videní a stále rýchlo stúpa. Vyzerá, že ostatné kanály ho až tak netlačili, ale na IGN malo ešte okolo 300 tisíc. Sector pridal nejakých 10 tisíc s gameplayom.

Samotná hra bude prakticky rozšírený Steep s letom, bicyklami a ďalšími športami, ale zároveň aj výrazným online prepojením.

 

  • Najsledovanejší trailer, ktorý nič neukázal - Starfield

Starfield tiež ide veľmi dobre a už má 6.5  6.6 milióna videí, pritom dva dni dozadu to bolo 5.3 milióna. Ruská Bethesda pridala 1.9 milióna a ďalšie dva milióny ďalšie kanály. Trailer pritom ukázal len krátku scénu s vesmírnou loďou, bez bližších detailov. Bližšie sa bude hra predstavovať koncom roka, alebo budúci rok, keďže vydanie je naplánované na 11.11.22

 

Zelda to zatiaľ vytiahla na 4.8 milióna videní priamo na Nintendo kanále plus ďalšie stránky dali okolo 1.7 milióna. Trailer ukázal rovnaký, aj keď rozšírený svet, ale rôzne vylepšenia do vizuálu a aj hrateľnosti.

 

Forza bola tiež veľmi sledovaná a zatiaľ dosiahla 3.4 milióna videní, plus gameplay demo má na rôznych kanáloch tiež okolo 3.4 milióna, plus ďalšie videnia u racingových youtuberov. Hra ukázala prostredie Mexika, zmeny počasia a znovu detailnejšiu grafiku. Tentoraz aj s raytracingom v režime prezerania auta.


 

Konečne sa ukázal aj Elden Ring, ktorý si nazbieral 3.1 milióna videní priamo na Bandai Namco kanále a u ostatných ďalších približne 7 miliónov. Ponúkol pohľad na otvorený svet v štýle Dark Souls, nakoniec robia to autori Dark Souls.

 

Ubisoft konečne ukázal svoje spracovanie Avatara, ktoré vyjde spolu s ďalším filmom budúci rok. Hra bude prekvapivo s pohľadom z prvej osoby. Na Ubisofte mal 2.3 milióna videní, ale napríklad Gamespot video dalo 2.8 milióna, ďalšie kanály spravili približne ďalšie 2 milióny, keďže to dobre išlo aj na filmových kanáloch.

 

Sea of Thieves ohlásilo rozšírenie, ktoré by možno skončilo nevýrazne, keby v ňom nebol Jack Sparrow, ktorý prichádza do hry so svojim príbehom. Spolu má trailer okolo 5 miliónov zhliadnutí, kde to tiež išlo aj na filmových kanáloch.

 

Síce Stalker nie je priamo mainstream, nazbieral si 1.4 milióna priamo na Xbox videu, 1.1 malo na stránke autorov a nejakých 1.6 milióna ešte na ďalších kanáloch. Autori rovno ukázali svet hry a naplánovali vydanie na budúcu jar.

 

Nové poňatie Rainbow Sixu v kooperačnom režime proti mimozemskému vírusu si doteraz získalo 1.5 milióna videní, plus nejaký milión mimo amerického kanála Ubisoftu.

 

Halo multiplayer sa ukázal ako v nedeľu, tak teraz aj vo štvrtok v rozsiahlejšej ukážke, kde každé z videí má 1.2 milióna videní, plus okolo 3.6 milióna majú na ďalších kanáloch. Ukázali ako multiplayer v štandardnom režime na malých mapách, tak battlefieldovské boje na otvorených bojiskách. Multiplayer príde na jeseň ako free 2 play popri platenej kampani. V multiplayeri nebudú lootboxy alebo náhodné prvky, kupovať sa budú len battle passy, z ktorých získate skiny. Pritom battle passy nevypršia pri novej sezóne.

 

Nové pokračovanie milej stratégie od Ubisoftu spájajúce ich zajacov a postavičky od Nintenda si získalo 1.2 milióna videní.

 

Square Enix prekvapivo ohlásilo herných Strážcov Galaxie, ktorí našťastie nebudú online lootovačka, ale singleplayerová akcia bez mikrotransakcií. Napriek svojmu menu má trailer aj gameplay prekvapivo nízku sledovanosť a to aj na oficiálnom Marvel kanále. Každé z videí má okolo 1.5 videní dokopy. 

 

Indie hier boli na E3 tony, ale ak ich preberieme lopatami, tak nájdeme napríklad Somerville, čo je už niekoľko rokov vyvíjaná atmosférická adventúra v štýle Inside. Tu prídu na Zem mimozemšťania.

 

Slovenské hry na E3 veľmi dobre zastupoval Loot River, pričom zaujal tak, že aj niektoré zahraničné weby ho dali aj do výberov najlepších indie hier z E3.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Odišla mi grafická karta alebo... (14)
Ahoj, môžete mi prosím poradiť v čom je problém? N...
|Samsung q990d soundbar (1)
Zdravim, mám na ruke od Alzy zľavový kupón na tent...
|Ghost warrior 3 (1)
Ahojte. Viete mi odporučiť nejaký herný nb kde by ...
|Kodi (10)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21156)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk