V Bratislave sa uskutoční Voltrace, preteky na elektrických kolobežkách

Ak ste fanúšikom elektrických kolobežiek, môžete sa zúčastniť Voltrace pretekov.

pridal saver 29.7.2021 o 18:20 pod hardware
V Bratislave sa uskutoční Voltrace, preteky na elektrických kolobežkách

HARDWARE > NOVINKY >

V Bratislave odštartuje úplne prvý seriál pretekov kolobežiek Voltrace. Celý seriál sa bude jazdiť pod záštitou známeho automobilového pretekára Maťa Homolu. Nulté preteky série sa uskutočnia už 27. augusta 2021 v Kart One aréne v Petržalke.

„Veríme, že dnes stojíme pri zrode úplne novej disciplíny motoršportu. Takej, ktorej ani náhodou nechýba rýchlosť, vzrušenie a adrenalín, ako sa to na motoršport patrí, ale zároveň takej, ktorá je ekologická a finančne nenáročná a tým dostupná širokej verejnosti,” hovorí Štefan Báthory, riaditeľ spoločnosti Voltride, ktorá preteky organizuje a je najväčším predajcom elektrických kolobežiek v strednej Európe.

„Elektrické kolobežky sú úžasný, efektívny a ekologický dopravný prostriedok, ktorý môže byť súčasťou riešenia dopravných problémov v mestách. Aj takouto formou chceme vyzvať všetkých, ktorí milujú adrenalín a rýchlu jazdu, aby sa zúčastnili pretekov a tam ukázali, čo dokážu a na ulice sa vrátili s pokorou a chladnou hlavou, pretože tam rýchla jazda jednoducho nepatrí,” dopĺňa Katarína Urbančíková, konateľka spoločnosti Voltride.

Organizátori z Voltride zdôrazňujú, že rýchla jazda na elektrických kolobežkách patrí na uzavreté trate, rovnako ako rýchla jazda na športových autách či motorkách. Kým športovo naladení vodiči či motorkári majú možnosť vyžiť sa na okruhoch alebo početných pretekoch, kolobežkári takéto možnosti doteraz nemali napriek tomu, že existujú modely schopné dosiahnuť diaľničné rýchlosti. Témou pretekov tak nie je iba rýchla jazda, ale najmä zodpovedný prístup k používaniu elektrických kolobežiek.

V Bratislave sa uskutoční Voltrace, preteky na elektrických kolobežkách

Jazdiť sa budú dať voľné jazdy pre kohokoľvek, ale aj preteky s kvalifikáciou a rôznymi disciplínami.  Medzi nimi bude aj Time Attack, v ktorom sa jazdí tri kolá bez protivníkov. Pritom najlepší z Time Attacku dostanú pozvánku na majstrovské preteky. Štartuje sa v troch kategóriách podľa hmotnosti kolobežky. Kolobežky si nemusíte nosiť, tie dodáva Voltride.

Voľné jazdy začnú 11. augusta a potrvajú do 25. augusta. Na preteky sa však prihlasuje a to do 22. augusta. Pričom prihlášky prijaté do 31. 7. získajú zľavu zo štartovného až 50 %. Prihlášky prijaté do 8. 8. zľavu 25 %, takže s prihláškou nemá zmysel otáľať.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20448)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk