Huxley prinesie crossplatformový multiplayer

pridal saver 26.4.2006 o 13:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

1up spísalo preview na masívnu multiplayerovú PC/Xbox360 akciu Huxley a spomenulo tam zaujímavé informácie. Hra totiž umožní zahrať si spolu alebo proti sebe PC a Xbox360 hráčom, čo bude určite veľmi zaujímavé. Huxley však nebude na oboch platformách úplne rovnaký. Xbox360 verzia bude mať v sebe aj exkluzívnu single playerovú offline kampaň. Tá bude viac pripomínať klasické FPS hry, kde prechádzate levely a prestrieľavate sa príbehom. Budete sa z nej môcť kedykoľvek pripojiť na Live, nájsť priateľov a napríklad im dať nejakú vec, ktorú ste v kampani našli a ktorá sa zíde pri online bojoch. Pre tých hráčov, ktorí prejdú celú single kampaň, autori pripravia sériu bonusových vecí. 

Ale single kampaň nie je všetko, celý Huxley svet je rozdelený na tri mestá, kde jedno bude exkluzívne pre Xbox360 hráčov (teda dnu vpustí len Xbox360 hráčov, PC hráči budú môcť naň len hľadieť zvonku). Týmto chcú autori spraviť špecifické miesto pre konzolové ovládanie a štýl hry, a aj miesto, kde si hráči oddýchnu od bojov vonku (budú mať PC hráči tiež jedno svoje? Tretie by eventuálne ostalo obom, alebo plánujú niečo aj pre PS3 hráčov?) Tu môžu hráči vytvárať rôzne tímy, vydávať sa spolu do bojov alebo na príbehové misie. Misie budú vo forme questov, ktoré získavate od rôznych nehrateľných postáv v mestách. Tie budú buď bojové, transportné (niečo preniesť niekam) alebo iné úlohy v podobnom duchu. Teda klasika ako poznáme z MMORPG hier, ale tu čisto akčný žáner. Postavám nebudú chýbať ani obory, v ktorých sa budú postupne zlepšovať.

Z grafického hľadiska (beží na U3 engine) je aktuálne podľa preview PC verzia krajšia, ale Xbox360 verzia sa začala vyvíjať neskôr a autori hovoria, že budú obe porovnateľné. PC verzia vychádza už na jeseň tohto roku a Xbox360 následne dopracujú do jari 2007.





Huxley prinesie crossplatformový multiplayer
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
Xbox 360
PC

Vývoj: Webzen / Webzen
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (0)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20348)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk