Guitar Hero II zakladá kapelu

pridal spacejunker 8.5.2006 o 12:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Bezpochyby najlepšou hudobnou/párty hrou je Guitar Hero. Dodávaná so špeciálnou perifériou – plastovou gitarou – doslova dobila svet a Harmonix už pripravuje pokračovanie s prostým názvom Guitar Hero II. Autori v dvojke rozdelili samotné skladby pre jednotlivé hudobné nástroje a umožňujú hráčom hrať iný part songu. Zatiaľ čo jeden si sóluje, druhý si vybrnkáva do rytmu, alebo sa chopí basovej linky. Kooperatívny režim sa tak stáva chrbtovou kostrou Guitar Hero II, nezabúda sa však ani na jediného hráča (môže si vybrať, na čom chce hrať), ale ani na súťaž, kto nazbiera viacej bodov počas jednej skladby.

Kooperatívny režim je obrovským prínosom pre túto hudobnú sériu (čo bude nabudúce, bicie?) Už nemusíte závistlivo pozerať ako kamarát vypaľuje sólo a čakať, kým sa gitara dostane aj k vám. Po pripojení druhej gitary sa stáva aj druhý hráč súčasťou kapely a vzájomnou spoluprácou hrabú body. Pre oboch je spoločný Rock Meter (meria, ako sa vám darí triafať noty a ako je spokojné publikum), zbieranie špeciálnych nôt (Star Power), aktivovanie vztýčením gitár dvojnásobného prideľovania bodov a samotný násobič (stačí jedna chyba a jeho hodnota sa nuluje). V ťažkých úsekoch môže basák pomôcť gitaristovi, ktorí nestíha prekladať prsty a odohrať ťažké sólo.

Individuálna je voľba obtiažnosti pre každého hráča. Túto voľbu ocenia starí harcovníci, ktorí si pozvú na párty neskúsených hudobníkov. Podľa preview na IGN je hranie na base jednoduchšie ako na gitaru, dokonca aj obtiažnosť Expert sa dá veľmi rýchlo zvládnuť, čo sa nedá povedať o nových partoch pre gitaru. Ak si myslíte, že Spanish Castle Magic od Hendrixa zvládnete ľavou zadnou a Cowboys From Hell od Pantery ako tak uhráte na extra tuhej obtiažnosti, tak sa poriadne popálite na nových skladbách. Spolu s nimi prichádza tvrdý tréning.

Harmonix zatiaľ zverejnili iba názvy siedmych skladieb. Celkovo však bude v Guitar Hero II viac než 55 songov, čo je takmer dvojnásobok v prípade predchodcu. Výber zaručene uspokojí každého fanúšika rocku a možno sa tam objaví aj Metallica. Zatiaľ boli potvrdené tieto skladby: Reverend Horton Heat – Psychobily Freakout, KISS – Strutter, Butthole Surfers – Who Was In My Room Last Night, Van Halen – You R ally Got Me, Black Sabbath – War Pigs, Rush – YYZ, Drist – Arterial Black.

Guitar Hero II bude predstavený na E3 v hrateľnej verzii a už tento týždeň si budete môcť prečítať recenziu na pôvodný diel, ktorý mi už nejaký ten deň spôsobuje pravidelné kŕče v prstoch.





Guitar Hero II zakladá kapelu Guitar Hero II zakladá kapelu Guitar Hero II zakladá kapelu Guitar Hero II zakladá kapelu Guitar Hero II zakladá kapelu
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2

Vývoj: RedOctane / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20355)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk