Wargaming priniesol Warhammer obsah do svojich vojnových hier

World of Tanks a World of Warships hry dostali nový obsah inšpirovaný značkou Warhammer 40.000.

Wargaming priniesol Warhammer obsah do svojich vojnových hier

HRY > NOVINKY >

Wargaming a Games Workshop opäť nadviazali spoluprácu, ktorá sa pretavila do nového obsahu pre vojnové hry Wargamingu. Hráči dostanú nové kozmetické balíčky, špeciálnych veliteľov a iný nový obsah. V každej to vyzerá trochu inak.

World of Tanks PC [do 1. júna]

Steam hráči dostanú rad špeciálneho obsahu inšpirovaného hrou Warhammer 40 000, ktorý zahŕňa: bezplatné DLC s úplne novým 2D štýlom, ktoré je možné získať po dokončení určitej misie, obrovskú 60% zľavu na špeciálny balíček obsahujúci ťažký prémiový tank KV-2 (R) VI. úrovne s 3D štýlom "Rognarok", "Mordian" tank a 7 dní prémiového účtu WoT.

Okrem toho sú v obchode World of Tanks Premium Shop a na Steame k dispozícii balíčky s úpravami Warhammer 40 000 z minuloročného Battle Passu.

V spolupráci s Prime Gaming prináša World of Tanks špeciálny balíček Wings of Wrath, ktorý obsahuje exkluzívneho veliteľa, poručíka Primaris Tolmerona z Blood Angels, výrazné prvky prispôsobenia, 3 dni prémiového účtu, misie za ×5 XP a ďalší obsah na posilnenie hráčskeho účtu.

World of Tanks Modern Armor [do 6. júna]

Tankisti môžu získať päť nových prémiových vozidiel inšpirovaných svetom Warhammeru 40 000, dvoch nových 3D veliteľov (frakcie Ultramarines a Sisters of Battle) a šesť nových 2D veliteľov. Jadrom tohto nového obsahu je iba konzolový tank Warhammer 40 000 Leman Russ, ktorý tu debutuje. Na začiatku cesty si hráči môžu na PlayStation a Xboxe zadarmo zaobstarať štartovný balíček, ktorý obsahuje emblémy Warhammer 40,000 a ďalšie boostery. 31. mája sa na trh dostane bonus Xbox Game Pass s dvoma novými 2D štandardnými veliteľmi a na Xboxe budú k dispozícii špeciálne predajné balíčky, ktoré ponúkajú zľavy až 20%.

World of Tanks Blitz [do 8. júna]

Hra prináša až 80% zľavy na štyri balíčky s tankami Vindicator Ultramarines a Predator Ultramarines, tematických avatarov vrátane dvoch nových statických a balíček DLC s novým profilovým pozadím pre hráčov služby Steam.

World of Warships [do 1. júna]

Na Steame si hráči môžu zadarmo zaobstarať balíček, ktorý obsahuje sedemdňový prenájom Ignis Purgatio, prémiovej bojovej lode VIII. úrovne, a sadu kamufláží. Dva špeciálne balíčky navyše ponúkajú 25% zľavu a obsahujú dvoch unikátnych veliteľov Warhammeru 40 000 v každom balíčku. Veľký návrat zaznamenáva cenený obsah s Grotmazom Smartom, loďou Smasha, Ragnarok a jeho veliteľom Arthasom Roqtharom Chladným sa objaví v zbrojnici spolu so všetkým obsahom vytvoreným v rôznych balíčkoch s prémiovými kontajnermi, veliteľmi a loďami, a to buď spoločne, alebo samostatne.

World of Warships Legends [do 2. júna]

Exkluzívne pre hráčov na Xboxe sú k dispozícii dva balíčky DLC Warhammer 40 000, z ktorých každý obsahuje dvoch unikátnych veliteľov a výber kamufláží so zľavou 50%.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20429)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk