Cooler Master na Computexe predviedol rozsiahly rad noviniek

Nové skrinky, zdroje chladenia, ale aj klávesnice či kreslo.

pridal matus_ace 1.6.2023 o 8:45 pod hry
Cooler Master na Computexe predviedol rozsiahly rad noviniek

HRY > NOVINKY >

Cooler Master na Computexe predstavil rad inovačných technologických riešení pre moderný životný štýl. Značku chce posunúť na novú úroveň a je pripravený vyvolať revolúciu v technologickom prostredí.

Cooler Master MasterLiquid 360 Ion

Nový najmodernejší chladič MasterLiquid 360 Ion je vybavený 2,1palcovým LCD displejom, ktorý je spárovaný s prepracovanou dvojkomorovou pumpou a tromi ventilátormi Mobius 120P ARGB, a umožňuje prispôsobiť zobrazenie rôznych parametrov podľa voľby používateľa.

Cooler Master MasterLiquid 360 Atmos

Nová generácia vodného chladenia je vyrobená čiastočne z recyklovaných materiálov. MasterLiquid 360 Atmos poskytuje vyššiu účinnosť chladenia a plne prispôsobiteľné adresovateľné RGB podsvietenie druhej generácie.

Cooler Master MK770 Hybrid

Hybridná bezdrôtová klávesnica Cooler Master MK770 je dokonalým spojením estetiky a výkonu. Vymeniteľné mechanické spínače Kailh Box V2, skladaná konštrukcia Gasket a PBT double-shot klávesy sú zárukou vysokej kvality spracovania klávesnice. Dostupná je v dvoch farebných variantoch –Space Gray a Macaron.

Cooler Master MM712 Pro

Ľahká herná myš tretej generácie, vlastný optický senzor PAW3395, hybridné bezdrôtové pripojenie, bleskové optické mikrospínače a charakteristický Ultraweave kábel.

Cooler Master Motion 1

Herné kreslo s haptickým motorom vzniklo vďaka strategickému partnerstvu s D-Box a pridáva do hrania nový rozmer zábavy prostredníctvom pohlcujúcich spätných väzieb reagujúcich na jazdu v hre.

Puzdro Cooler Master Qube 500 Flatpack

Vysoko prispôsobená skrinka určená technologickým nadšencom s ekologickým myslením. Skladacia konštrukcia Qube 500 podporuje udržateľnosť, pričom by to kvôli tomu neobetuje kvalitu spracovania a špecifikácie.

Cooler Master NCore 100 Max

Netradičná vežová skrinka NCore 100Max je unikátnym riešením, ktoré ponúka vynikajúce tepelné vlastnosti a výkon. Ohromujúci dizajn zaujme na prvý pohľad, zatiaľ čo predpripravené vedenie káblov a dostatočný priestor pre všetky komponenty, najnovšie objemné grafické karty, spĺňa najnovšie požiadavky staviteľov.

Cooler Master X Silent

Rad počítačových zdrojov X Silent prináša absolútne ticho a prvotriedne prevádzkové vlastnosti. Monitoruje teplotu, aktuálne zaťaženie a celkový výkon pomocou vlastného softvéru.
Cooler Master MasterLoop

Rad produktov MasterLoop bol navrhnutý s dôrazom na DIY riešenie chladenia na čo najvyššej úrovni výkonu a vzhľadu. Jednotlivé moduly umožňujú bohatú kreativitu nadšencom do unikátneho chladenia a dizajnu.

Partnerstvo Cooler Master a CAPCOM dalo vzniknúť novým produktom inšpirovaným hrou Street Fighter 6. K dispozícii je špeciálna edícia skrinky TD500 Mesh V2, klávesnica CK570, myši MM310 a headsetu CH331.





Cooler Master na Computexe predviedol rozsiahly rad noviniek  Cooler Master na Computexe predviedol rozsiahly rad noviniek
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19970)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk