Čo prinesie Bandai Namco na Gamescom?

Známy japonský vydavateľ nám predstavil ponuku, s ktorou príde na Gamescom a hráči si ju budú môcť sami vyskúšať.

pridal matus_ace 21.7.2023 o 19:04 pod hry
Čo prinesie Bandai Namco na Gamescom?

HRY > NOVINKY >

Známy japonský vydavateľ nám predstavil ponuku, s ktorou príde na Gamescom a hráči si ju budú môcť sami vyskúšať vo verejnej časti. Novinári možno dostanú aj niečo navyše, ale to bude za zatvorenými dverami.

Armored Core VI: Fires of Rubicon je veľmi očakávaná nová akčná hra od spoločností FromSoftware a Bandai Namco Entertainment. Hráči si zostavia svoj Armored Core z najrôznejších súčiastok a zbraní a budú sa voľne vznášať v lokáciách misií, ktoré novo definujú trojrozmernú akciu. Armored Core VI: Fires of Rubicon na Gamescome ponúkne demo pred vydaním 25. augusta.

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS je úplne novým prírastkom do série Ultimate Ninja STORM. Hra, ktorá nadväzuje na úspech série, bude obsahovať ostrú grafiku v duchu anime spolu s dynamickými bitkami a príbehovým režimom, ktorý obsahuje originálny scenár Boruto. Príďte sa pozrieť na režim 1 vs 1 na stánok spoločnosti Bandai Namco!

Novinka Park Beyond, ktorá vyšla 16. júna tohto roku, je novou značkou Bandai Namco Europe, ktorá sa zaoberá žánrom manažmentu a dáva vám do rúk vládu nad spoločnosťou prevádzkujúcou zábavný park so zdravou dávkou bláznivosti. Návštevníci veľtrhu Gamescom si môžu prísť vyskúšať svoje manažérske a kreatívne schopnosti na stánok.

SAND LAND prenesie hráčov do púštneho sveta, kde ľudia aj démoni trpia extrémnym nedostatkom vody. Zahrajte si za diabolského princa Belzebuba a spoločne so šerifom Raom a démonickým zlodejom sa vrhnite do dobrodružstva pri hľadaní legendárneho prameňa ukrytého v púšti. SAND LAND bude vôbec prvýkrát hrateľná v Európe.

TEKKEN 8, očakávané pokračovanie legendárnej série, sľubuje byť doposiaľ vizuálne najúžasnejším titulom TEKKEN. Hra prichádza spolu s novou filozofiou zameranou na agresivitu, ktorá podporuje totálny útok a vedie k veľkolepým súbojom. Gamescom prinesie možnosť zahrať si proti ďalším hráčom na výstave.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk