Bobby Kotick hovorí, že Microsoft môže oživiť Guitar Hero

Kotick sa prihovoril zamestnancom pred nadchádzajúcim odkúpením a spomínal ako AI, tak Guitar Hero.

pridal saver 12.10.2023 o 11:49 pod hry
Bobby Kotick hovorí, že Microsoft môže oživiť Guitar Hero

HRY > NOVINKY >

Podľa informácii z Activisionu, Bobby Kotick mal stretnutie so zamestnancami a odpovedal na množstvo otázok o budúcnosti spoločnosti po uzavretí akvizície. Kotick hovoril o možnostiach, ktoré Microsoft firme prinesie a to ako s financiami, tak s AI technológiami, kde si Microsoft už ide vyrábať aj svoje čipy.

Veľkú časť toho, čo som videl v spoločnosti Microsoft, tvorí výskum. Robia vývoj v oblastiach, ktoré sú výnimočné. Máme možnosť využiť ich výskum umelej inteligencie a strojového učenia, analýzy dát, ale majú aj nové spôsoby myslenia o grafike - jednoducho vidím neobmedzený potenciál pre to, čo robíme. Ak sa pozriete na nové technológie, ktoré sú na obzore, budeme schopní robiť veci, ktoré sme s AI a strojovým učením nikdy predtým nerobili.

Podobne Microsoft komentoval aj  Rob Kostich z Activisionu v nedávnom interview, kde hovoril, že technológie a nástroje Microsoftu budú pre ich vývoj prínosom, budú môcť vytvárať väčšie a pohlcujúcejšie zážitky. 

Okrem toho Kotick naznačil aj návrat Guitar Hero série, ktorú Microsoft môže oživiť vďaka svojim financiám. 

"Opätovný návrat Guitar Hero a ďalších vecí by nebol možný bez týchto nových zdrojov. Máme tak nekonečné možnosti do budúcnosti. Tieto možnosti sú jednoducho neuveriteľne vzrušujúce."

Spomenul však aj to, že napriek AI si budú musieť najať viac scenáristov a hercov, aby vytvorila ešte viac filmových zážitkov, ktoré by upútali zákazníkov.

"Kvalita grafiky je teraz povýšená na úroveň, kedy budeme potrebovať viac spisovateľských a hereckých talentov - pretože bez nich nebudeme schopní skutočne naplniť očakávania našich hráčov. Hry sú vždy veľmi odlišné od filmu a televízie. Vo filme a televízii ste úspešní vďaka vytvoreniu emocionálneho spojenia medzi vami a divákmi - naše zážitky sú viac viscerálne, ale to sa mení. Na obrazovke a vo videohrách máme postavy, ktoré majú realistické pohyby úst a animáciu tváre - bude to nový rozmer emocionálneho spojenia, ktorý sme ešte neovládli"

Zdá sa tak, že sa už pripravujú na odkúpenie, ktoré uvidíme, či bude realizované do zajtra, ako mal mať Microsoft plány, alebo až budúci týždeň.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Wargame - european assault (1)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20478)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk