Creative predstavilo 4K kameru pre meetingy - Creative Live! Meet 4K

Chcete web kameru s 4K kvalitným senzorom a štyrmi mikrofónmi?

pridal saver 13.10.2023 o 6:43 pod hardware
Creative predstavilo 4K kameru pre meetingy - Creative Live! Meet 4K

HARDWARE > NOVINKY >

Creative práve predstavilo webkameru Creative Live! Meet 4K. Tá ponúka pekný  stojatý dizajn a cielenie na virtuálne konferencie, virtuálnu výučbu, alebo youtube videá. Hlavne vsadili na kvalitu obrazu a zvuku, kde samotná kamera ponúkne široký uhol pohľadu, digitálny zoom a celé to zachytí Sony STARVIS IMX415 CMOS senzor.

Creative predstavilo 4K kameru pre meetingy - Creative Live! Meet 4K

Vďaka rozlíšeniu 4K UHD a obrazovému snímaču CMOS STARVIS IMX415 od spoločnosti Sony webkamera Creative Live! Meet 4K premieňa virtuálne interakcie na živé zážitky plné zložitých detailov, živých farieb a výnimočnej čistoty. Na doplnenie týchto vizuálnych schopností sa môže  Creative Live! Meet 4K pochváliť aj rozsiahlym širokouhlým zorným poľom s rozsahom až 115°, vďaka čomu je výnimočnou voľbou pre početných účastníkov v zasadacej miestnosti alebo na snímanie širokej škály vizuálneho obsahu, napríklad prezentácií na tabuli. Okrem toho táto najnovšia konferenčná webkamera ponúka pôsobivý 7-násobný digitálny zoom, ktorý používateľom umožňuje zamerať sa na dôležité detaily bez toho, aby bola ohrozená kvalita obrazu.

Creative Live! Meet 4K nie je len o krištáľovo čistom obraze; je tiež vybavená štyrmi pármi mimoriadne citlivých všesmerových mikrofónov, ktoré zabezpečujú komplexné snímanie zvuku zo všetkých smerov. Vďaka tomu je ideálnou voľbou na nahrávanie alebo organizovanie konferencií vo veľkých konferenčných miestnostiach. Vyznačuje sa automatickým zosilnením mikrofónu, ktoré presne zachytáva zdroje zvuku aj z väčšej vzdialenosti, čím zabezpečuje, že hlas každého účastníka bude počuť jasne a zreteľne. Webkamera navyše obsahuje 40 mm meniče s neodymovými magnetmi, ktoré ponúkajú väčšiu čistotu a hĺbku zvuku a zlepšujú celkový zážitok z komunikácie a zvuku.

Okrem toho je najnovšia webkamera vybavená zabudovanou technológiou sledovania a rámovania pomocou umelej inteligencie, ktorá automaticky sleduje tvár subjektu na základe funkcií umelej inteligencie rozpoznávania tváre. Táto inteligentná technológia zaisťuje, že objekt zostáva v zábere neustále vycentrovaný, aj keď mení polohu, čo používateľom poskytuje stabilný a bezproblémový vizuálny zážitok. V kombinácii s gestami rúk môžu používatelia jednoducho spúšťať špecifické akcie jednoduchým gestom pred fotoaparátom Creative Live! Meet 4K.

Creative predstavilo 4K kameru pre meetingy - Creative Live! Meet 4K

Ku kamere je pridané aj diaľkové ovládanie so všetkým potrebnými prvkami vrátane možnosti zmutovania mikrofónu. Plus základné ovládacie prvky má kamera na vrchu. Zároveň viete približovať alebo oddiaľovať obraz aj gestami. 

Cena bude 349,99 Eur.

Creative predstavilo 4K kameru pre meetingy - Creative Live! Meet 4K





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (1)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20489)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk