Last Train Home sa spája s This War Of Mine

Dve dôležité hry o dopadoch vojny teraz môžete získať v spoločnom balíčku.

pridal matus_ace 6.12.2023 o 22:36 pod hry
Last Train Home sa spája s This War Of Mine

HRY > NOVINKY >

Ashborne Games spoločne s vydavateľom THQ Nordic oznamujú spojenie síl s kolegami z poľského vydavateľstva 11 bit studios stojacimi za svetovo úspešnými a uznávanými titulmi ako je This War of Mine a Frostpunk. Historická stratégia o československých legionároch Last Train Home je tak teraz novo na Steame k dispozícii v spoločnom balíčku zvanom „War Stories“ s hrou This War Of Mine o strastiach a hrôzach vojny z pohľadu civilných obyvateľov. Balíček je teraz k dispozícii so zľavou 33% po časovo obmedzenú dobu a potom so zľavou 10%, ak vlastníte aspoň jeden z uvedených titulov rozprávajúcich napínavé zážitky z vojny.

Zároveň sa autori chcú pochváliť aj úspechom, ktorý s hrou zaznamenali. Hra dosiahla po vydaní 7. miesto v celosvetovom rebríčku top 10 najpredávanejších hier na Steame. Až za ňou boli napríklad Horizon: Zero Dawn - Complete Edition alebo Cyberpunk 2077. Na Steame si drží hodnotenie 85% a na Metacritic dosiahla priemer 83.

"Nesmierne nás tešia ohlasy z radov hráčov, novinárov, kolegov, rodín a priateľov, ktorí nastúpili na palubu Last Train Home a spoločne s nami prežívajú cestu československých légií. Recenzie aj ohlasy pozorne sledujeme a máme veľkú radosť z toho, že prevláda veľmi pozitívny dojem – nami podaný príbeh oceňujú ľudia z celého sveta. Neusíname však na vavrínoch a pracujeme so spätnou väzbou, aby sme hru ďalej vylepšili na základe prianí a sťažností hráčov," povedal Peter Kolář, Ashborne Games, Studio Manager Ashborne Games.

"Umiestnenie na 7. mieste v celosvetových predajoch na Steame je pre nás dôležitým míľnikom a zásadným krokom vpred v našej premiére na poli strategických hier s novou značkou. Prijatie Last Train Home predčilo naše očakávania, ale možno z dôvodu istého tunelového videnia, ktoré sme si vybudovali za 3 roky tvrdej práce. Spoločný balíček po boku 11 bit studios s This War of Mine je pre nás veľkou cťou, ktorú si naozaj vážime a zároveň veríme, že oba tituly k sebe dobre pasujú aj svojim mimo-herným presahom," dodal Dominik Jícha, Marketing Manager Ashborne Games.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk